INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

Mutu a împărtășit cu fanii săi o poveste memorabilă cu Ibrahimovici: „Adri, trezește-te! Am avut un coșmar”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 11:54

Adrian Mutu (40 de ani) a postat pe contul său de Instagram o întâmplare amuzantă din perioada în care era coleg cu Zlatan Ibrahimovici (37 de ani) la Juventus Torino.

„Odată, când eu și Ibra jucam impreună pentru Juventus, înainte de meci, în cantonament, dormeam în aceeași cameră. Într-o noapte, Ibra îmi spune: «Adri, trezește-te! Am avut un coșmar, am visat că Ronaldo (n.r. Cristiano) e mai bun ca mine!»

A adormit din nou doar după ce i-am spus: «Nu, Zlatan, nu! Tu ești cel mai bun fotbalist din lume! Stai calm, culcă-te la loc!»", povestește Mutu, într-o postare pe Instagram.

Mutu și Ibrahimovici sunt buni prieteni și au jucat împreună la Juventus din ianuarie 2005 până în iulie 2006, când „Bătrâna Doamnă” a fost găsită vinovată în scandalul „Calciopoli”, când formația italiană a fost retrogradată în Serie B.

adrian mutu

CITEȘTE ȘI:

Florin Ștefan la FCSB // Gigi Becali a anunțat când va face transferul: „Nu stăm în ploaie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mrtweaks
mrtweaks  •  01 Iulie 2019, 12:33

Meanwhile "Adri" se gandea pe unde mai petrece. Aici s-a facut diferenta intre el si restu, altfel putea ajunge lejer printre titani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează