INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJACCIO

Mutu are o explicaţie amuzantă pentru conflictul cu antrenorul lui Ajaccio: "Aşteptam ca el să-mi întindă primul mîna!"

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 21:53

Luni, atacantul a avut o discuţie cu şefii clubului, preşedintele Orsoni afirmînd: "Totul s-a rezolvat. Mutu era frustrat că a fost înlocuit"


Duminică, după ce a fost înlocuit, Mutu l-a ignorat pe antrenorul Dupont, plecînd la vestiare şi, apoi, acasă, deşi mai erau 30 de minute din derbyul cu Bastia (0-0).

Luni seară, la emisiunea Le Club de pe BeIN Sport (canal TV ce aparţine grupului qatariot Al Jazeera), atacantul a explicat: "Eram supărat. Voiam să joc 90 de minute, orice fotbalist e dezamăgit cînd e schimbat. A fost decizia antrenorului, o respect, chiar dacă nu-mi place". "De ce nu l-ai băgat în seamă?" a fost întrebat: "Aşteptam ca el să-mi întindă primul mîna".

Preşedintele clubului, Alain Orsoni, l-a apărat: "Mutu era frustrat pentru că nu marcase. Nu trebuie să dăm acestei «afaceri» o altă dimensiune. Am avut luni o discuţie cu el, am rezolvat totul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  24 Octombrie 2012, 06:53

de ce vi se pare amuzanta explicatia lui? n-am observat niciodata ca un jucator scos din teren inainte de caderea ghilotinei sa intinda mana antrenorului, ci acesta din urma face gestul - poate ca o consolare, poate ca sa-si ceara scuze, poate ca sa-i simta pulsul samd.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează