INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRINS DOPAT EPISODUL 3

Mutu face furori în Europa cu Bianca Drăguşanu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Presa din diverse ţări a scris că blonda lui Bote e "alt doping" pentru atacantul Fiorentinei

Adrian Mutu atrage atenţia nu doar prin noul scandal de dopaj, ci şi datorită relaţiei pe care ar avea-o cu modelul Bianca Drăguşanu, alias "blonda lui Bote". Subiectul a fost tratat în ultimele zile de presa din mai multe ţări europene.

Italienii de la "Lincia VIP", de pildă, au remarcat că "blonda Bianca l-a consolat pe Mutu". Spaniolii au replicat prin "Sport" în articolul "Alt doping pentru Mutu", precizînd că "spectaculoasa domnişoară Drăguşanu e obiectul dorinţelor atacantului Fiorentinei", iar "As" nu a ratat chiar ieri, pe ultima pagină, să o prezinte pe "Bianca, altă pasiune a lui Mutu". Acelaşi titlu l-au folosit şi belgienii de la agenţia "7sur7".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  04 Martie 2010, 12:04
Postat de pe 04 Martie 2010, 08:26

Mai "vai, vai de noi." e vai de tine ca nu stii sa scrii romaneste asa ca mai bine ca am scapat noi de tine...cate un anagramat plecat prin america si o sa ajungem si noi civilizati

agramat e corect zis, dar data fiind ideea propusa ptr subsemnatul "vai de noi" trecem cu vederea :)

 •  04 Martie 2010, 12:03
Postat de pe 04 Martie 2010, 04:39

pai amice daca te bucurii ca ai scapat de romani de ce te mai chinuii sa scrii pe forumurii ... de fapt tu inca nu te-ai desprins de romania ci doar vrei sa pari un pic mai interesant decat esti ... vai de tine

so true! XD

 •  04 Martie 2010, 12:02
Postat de pe 04 Martie 2010, 03:09

ce jeguri , ba , nenorocitilor , voi mai vorbiti despre natia romana , ba jegurii , ordinare , pentri ceva , lascaie , de junckuri , faceti praf de ceea ce a mai ramas din natia asta , de toata rusinea , mizeriilor , traiesc in AMERICA , si ii multumesc DOMNULUI , CA AM SCAPAT DE VOI !!!!!!

lol .. mare lol. vai de noi? ce te mai incluzi ma berbece daca ai plecat si te mai si bucuri ca ai scapat de noi? matale te-ai "deromanizat" de mult :) asa ca mergi dumneata si insuseste-ti istoria si cultura americana daca esti mai mandru de ea decat de a noastra :) Romanule! :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează