INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CESENA

Mutu, iertat şi convocat pentru meciul Cesenei cu Catania

Adrian Mutu este anunţat titular la Cesena în meciul cu Catania
Adrian Mutu este anunţat titular la Cesena în meciul cu Catania

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 22:00

Adrian Mutu a fost convocat de antrenorul Mario Beretta pentru meciul pe care Cesena îl va juca mîine în compania Cataniei, într-o restanţă din campionatul Italiei.

Mutu revine astfel la Cesena, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Fiorentina, scor 0-2. Atunci, Beretta a motivat alegerea sa prin faptul că atacantul român n-ar fi în formă: ”Mutu abia se întorsese de la echipa naţională a României, unde jucase aproape tot meciul cu Uruguay. L-am văzut obosit, de aceea fizic nu era pregătit să dispute meciul cu Fiorentina.

Am preferat să-l las să lucreze acasă deoarece urmează două partide importante, miercuri, restanţa cu Catania, şi duminică, împotriva Sienei. Dacă l-aş fi luat la Firenze, ar fi fost pentru el doar o călătorie şi nu ar fi avut posibilitatea să se antreneze”.

Citeşte şi: Mutu s-a dezlănţuit după remiza cu Uruguay » Dă-i cu şpriţul pîn' la ziuă!

Tehnicianul Cesenei a fost însă supărat de Mutu pentru că românul a întîrziat cu o zi revenirea în Italia. Atacantul ar fi petrecut toată noaptea într-un bar, motiv pentru care a ratat avionul.

Meciul dintre Cesena şi Catania se dispută, miercuri, de la ora 19.30, pe DigiSport 3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  06 Martie 2012, 22:14

S-a trezit din betie?! Caderea Cesenei a inceput cu transferul lui Mutu! Au castigat ceva publicitate, dar au pierdut orice sansa de supravietuire in Serie A.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează