INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJACCIO

Mutu n-a fost convocat pentru meciul de azi cu Bordeaux!

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 13:39

Adrian Mutu a debutat etapa trecută pentru Ajaccio, dar va rata partida de azi contra celor de la Bordeaux, care va începe de la ora 15:00

Atacantul român n-a fost inclus în lot de Alex Dupont din cauza unei accidentări. Mutu a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi va rata astfel meciul echipei sale din această etapă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
playmaker
playmaker  •  23 Septembrie 2012, 18:47

In afara de a juca prost, a face numai cretinatati si a se accidenta mai poate altceva dl mutu?

silvercloud
silvercloud  •  23 Septembrie 2012, 17:27

Pai cam in asta e specializat domnul Mutu in ultima vreme... in mici accidentari!! Din pacate, vremea lui de jucator a cam apus, acum se tine doar de furtisaguri marunte, ca sa-si faca stocul de bani!! Nu va face multi purici nici la Ajaccio !!

born77
born77  •  23 Septembrie 2012, 17:16

Ori sunteti nenorociti ori sunteti prost informati!!!! Nu sunt fan Mutu, din contra, pot spune ca nu prea il inghit, insa Mutu a suferit o accidentare la antrenamentul de ieri, e vb de o entorsa! Pt confirmare va dau textul din comunicatul clublului corsican : ``Adrain Mutu ne sera pas du déplacement à Bordeaux. L'attaquant roumain s'est fait une petite entorse à la cheville droite durant la mise en place, ce matin (samedi).``

Vezi toate comentariile (14)
Comentează