INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Mutu nu este tentat de oferta lui Olăroiu

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2010 00:00

Internaţionalul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, nu intenţionează să părăsească gruparea toscană în favoarea ofertelor pe care le are de la cluburi din afara Italiei şi doreşte să îşi prelungeasacă contractul cu actuala sa echipă, informează Gazzetta dello Sport.

"Cel mai important este să îmi revin complet din punct de vedere fizic, iar restul va veni de la sine", a spus atacantul român în vârstă de 30 de ani.

Potrivit sursei citate, Mutu nu este interesat de un eventual transfer la gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sadd. Mai mult, decarul Fiorentinei visează "la o revenire în forţă" în a doua jumătate a sezonului din Serie A, pentru a-i convinge pe oficialii formaţiei viola să îi prelungească angajamentul scadent în vara lui 2012.

Conform mai multor publicaţii sportive, Adrian Mutu, indisponibil de mai bine de o lună şi jumătate din cauza unor probleme medicale l-a genunchi, se află în vizorul unor echipei precum West Ham, Manchester City, Zenit Sankt Petersburg şi Al-Sadd, din Qatar.

Sursă: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  03 Ianuarie 2010, 01:12

Si inca ceva. sa nu uitam ca Fiorentinei ii datoreaza frumoasa revenire. La Fiorentina a fost acceptat cand putini ii mai dadeau sanse, aici a fost incurajat si "jucat", dar mai ales platit. Deci are milioane de motive sa nu tradeze.

 •  02 Ianuarie 2010, 16:57

cred ca genunchi e verb pentru ei

tomoiaga
tomoiaga  •  02 Ianuarie 2010, 14:41

NORMAL CA NU E TENTAT.PT. CA, CHEFURI CU CEAI NU SE POT FACE.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează