STRANIERI  ·  FIORENTINA

Mutu nu este tentat de oferta lui Olăroiu

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Sambata, 02 Ianuarie 2010

Internaţionalul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, nu intenţionează să părăsească gruparea toscană în favoarea ofertelor pe care le are de la cluburi din afara Italiei şi doreşte să îşi prelungeasacă contractul cu actuala sa echipă, informează Gazzetta dello Sport.

"Cel mai important este să îmi revin complet din punct de vedere fizic, iar restul va veni de la sine", a spus atacantul român în vârstă de 30 de ani.

Potrivit sursei citate, Mutu nu este interesat de un eventual transfer la gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sadd. Mai mult, decarul Fiorentinei visează "la o revenire în forţă" în a doua jumătate a sezonului din Serie A, pentru a-i convinge pe oficialii formaţiei viola să îi prelungească angajamentul scadent în vara lui 2012.

Conform mai multor publicaţii sportive, Adrian Mutu, indisponibil de mai bine de o lună şi jumătate din cauza unor probleme medicale l-a genunchi, se află în vizorul unor echipei precum West Ham, Manchester City, Zenit Sankt Petersburg şi Al-Sadd, din Qatar.

Sursă: NewsInProdanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (4)

 •  03 Ianuarie 2010, 01:12

Si inca ceva. sa nu uitam ca Fiorentinei ii datoreaza frumoasa revenire. La Fiorentina a fost acceptat cand putini ii mai dadeau sanse, aici a fost incurajat si "jucat", dar mai ales platit. Deci are milioane de motive sa nu tradeze.

 •  02 Ianuarie 2010, 16:57

cred ca genunchi e verb pentru ei

tomoiaga  •  02 Ianuarie 2010, 14:41

NORMAL CA NU E TENTAT.PT. CA, CHEFURI CU CEAI NU SE POT FACE.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1