INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

Mutu vrea la Euro, dar nu mai prinde echipa nici în India!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2015 21:29

Pune City a remizat pe terenul celor de la FC Goa, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 47,

în urma unui autogol al lui Johnson.

În minutul 64 s-a restabilit egalitatea pe tabelă. Verhoek l-a servit pe Lyngdoh, care a marcat în poarta fostului rapidist Elinton Andrade.

Pune City a urcat pe primul loc, cu 13 puncte după 7 etape, cu unul peste Delhi Dynamos, care are însă un meci mai puțin.

Adrian Mutu a fost doar rezervă și nu a fost folosit nici un minut. La formația gazdă joacă mai mulți brazilieni. Pe lîngă Elinton Andrade este și Lucio, fostul fundaș de la Inter și Bayern Munchen.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
the_gunner
the_gunner  •  31 Octombrie 2015, 04:47

Am vazut meciul . Am ramas impresionat de calitatea jocului .Mult peste standardul campionatului nostru ! Vorbesc serios ! I-am revazut jucind acolo pe Lucio ,Didier Zakora ,Nicky Shorey si exceptionalul portar Simonsen . Golul indianului Lyngh a fost de o frumusete rara. La Goa antreneaza Zico ,iar la Pune ,David Platt .

randoom_._
randoom_._  •  31 Octombrie 2015, 02:35
Postat de luker pe 30 Octombrie 2015, 22:08

Pai Chipciu ar prinde echipa la aia?

da. mutu este cu 3 clase sub chipciu. mutu este rusinea romaniei ca si dinamo.

luker
luker  •  30 Octombrie 2015, 22:08

Pai Chipciu ar prinde echipa la aia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează