INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONATE

Mutu, Zicu, Keşeru, Burdujan şi Florescu au marcat pentru echipele lor în week-end. Vezi evoluţiile stranierilor!

Keşeru a ajuns la al 12-lea gol în tricoul lui Angers, pentru care a jucat 38 de meciuri
Keşeru a ajuns la al 12-lea gol în tricoul lui Angers, pentru care a jucat 38 de meciuri

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 13:37

Jucătorii români din Europa au avut un week-end extrem de încărcat. Legiunea românilor din Rusia e în plin campionat, în timp ce stranierii din Franţa şi Germania abia au început sezonul. În liga a doua din Hexagon, Claudiu Keşeru a reuşit primul său gol în această stagiune, după ce în etapa trecută reuşise o pasă de gol.

Mutu a marcat şi el un nou gol pentru Cesena, în amicalul cu nou-promovata în Serie B, Gubbio. De asemenea, Florescu a reuşit primul său gol în tricoul lui Arsenal Kiev, în timp ce Burdujan a adus un punct nesperat echipei sale în meciul cu Dnepr.

VEZI EVOLUŢIILE STRANIERILOR ÎN ACEST WEEK-END

Adrian MUTU (CESENA - Gubbio 3-1 // Adrian Mutu a fost titular şi a jucat până în minutul 72 pentru Cesena. El a marcat şi un gol, în minutul 43, la scorul de 1-1)

Claudiu KEŞERU (Boulogne - ANGERS 3-3 // Românul a fost integralist şi a dat un gol în minutul 69, urcînd scorul la 3-1 pentru oaspeţi. A fost primul punct pentru Angers în acest sezon)

Daniel NICULAE (ESTAC Troyes - AS Monaco 1-1 // Atacantul Daniel Niculae nu reuşeşte să intre în graţiile antrenorului şi nici măcar nu a fost inclus pe foia de joc)

Dan PETRESCU (ant - Kuban)
Gigel BUCUR (Kuban)
Adrian Ropotan (Dinamo Moscova)

(KUBAN - Dinamo Moscova 3-1 // Kuban a obţinut încă un succes mare pe teren propriu, în faţa echipei lui Adrian Ropota. La gazde Bucur a bifat toate minutele, fără să marcheze, în timp ce Ropotan a fost numai rezervă)

George OGĂRARU (FC Basel - SION 3-3 // Ogăraru a fost doar rezervă în partida cu FC Basek şi a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Zambrella)

Lucian BURDUJAN (CHERNOMOREŢ - Dnepr 1-1 // Noul transfer al celor de la Odessa a fost integralist în meciul cu Dnepr şi a marcat golul echipei sale în ultimul minut de joc)

Gheorghe FLORESCU
Ionuţ MAZILU
Florin ŞOAVĂ

(Mazilu a început ca titular şi în minutul 74 a fost înlocuit, la scorul de 2-0. Florescu a fost şi el titular şi a deschis scorul pentru echipa sa în minutul 44. Florin Şoavă a fost doar rezervă)

Mircea LUCESCU (ant)
Răzvan RAŢ

(ŞAHTIOR - Karpaty 2-1 // Echipa antrenată de Mircea Lucescu rămîne pe prima poziţie în Ucraina după ce a învins-o pe Krivbas cu 2-0. Fundaşul român, Răzvan Raţ, nu a fost nici măcar pe foaia de joc)

Silviu IZVORANU (Illichivets - VOLYN 1-2 // Izvoranu a fost numai rezervă şi nu a bifat nici un minut într-un meci în care fostul fotbalist al Stelei, Maicon, a înscirs două goluri pentru Volyn)

Sergiu RADU (St Pauli - AACHEN 3-1// Sergiu RADU a fost integralist pentru echipa sa în meciul cu echipa tocmai retrogradată din Bundesliga, dar echipa sa a fost înfrîntă cu 3-1)

Andrei CRISTEA (Aue - KARLSRUHER 0-2 // Fără Cristea accidentat, Karlsruher a cîştigat în deplasarea de la Aue şi ocupă acum locul 6 în clasament, cu 6 puncte în 3 meciuri)

Emil JULA (Frankfurt - DUISBURG 0-0 // Jula nu a fost nici măcar pe banca lui Duisburg, care cîştigă astfel primul punct al sezonului, după trei etape)

Ciprian MARICA (Stuttgart - SCHALKE 3-0 // Marica e în urmă cu pregătirea fizică şi nu a jucat nici un minut împotriva fostei sale formaţii)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
phoneme
phoneme  •  09 August 2011, 18:13

Revin cu semnaliyarea greselilor. Am mai incercat, probabil nu mi-ati aprobat comment-ul. Inca un articol scris in fuga, ca sa fie acolo. La voi nu se face corectura ? Sau fiecare scrie cand si cum vrea ? Exemple: 1. "nu a fost inclus pe foia de joc" - FOAIA. 2. "rezervă în partida cu FC Basek" - cine e FC Basek? 3. Florescu, Mazilu si Soava au jucat in ce meci ? 4. CHERNOMOREŢ ? In ce limba ? In engleza e cu TS. In romana n-ar incepe cu CH.

mateiserban
mateiserban  •  08 August 2011, 16:40
Postat de luciano86 pe 08 August 2011, 16:14

eee.. tu acum ii vrei pe toti... :))

tu lucrezi la gsp? daca da atunci fa-ti mai bine treaba

luciano86
luciano86  •  08 August 2011, 16:14
Postat de cuccci pe 08 August 2011, 13:30

Nu le-ati inclus pe: Daniel Novac - PSFC Chernomorets Burgas Alexandru Ionita - 1. FC Köln Maximilian Nicu - SC Freiburg Cristian Ianu - FC Luzern Cristian Chivu, Denis Alibec - F.C. Internazionale Milano Pe Grozav (imprumutat la U Cluj), Pantilimon (proaspat transferat + este la echipa nationala) si Goian (meci amanat) inteleg de ce nu le-ati inclus.

eee.. tu acum ii vrei pe toti... :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează