INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Napoli i-a decis viitorul lui Chiricheș » Anunțul apărut în presa din Italia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 14:58

După ce Napoli a refuzat în vară mai multe oferte pentru Vlad Chiricheș, mijlocașul român își va prelungi cel mai probabil contractul cu gruparea italiană.

Chiricheș este considerat o bună alternativă pentru titularii din centrul apărării lui Napoli, Koulibaly și Albiol, iar Sarri intenționează să-l păstreze în lot și în următoarele sezoane, anunță jurnalisul italian Gianluca di Marzio.

Chiricheș mai are contract cu Napoli până în 2020, însă noua înțelegere propusă de conducerea clubului ar fi valabilă până în 2022. Printre destinațiile vehiculate pentru Vlad Chiricheș se numără echipa precum Girondins Bordeaux, FC Nantes și Lille OSC.

Chiricheș a venit la Napoli în 2015 , de la Tottenham, dar în acest sezon a fost mai mult rezervă și a jucat doar 14 meciuri. 

6.000.000 €este cota lui Chiricheș, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2017, 18:55

"este considerat o buna alternativa pentru titulari..."Adica rezerva!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează