INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Napoli îl vinde pe Vlad Chiricheș » Suma uriașă cerută la schimb + ce echipă din Serie A îl dorește

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 21:13

Vlad Chiricheș (29 de ani), fundașul celor de la Napoli, ar putea bifa un transfer care să-i schimbe traiectoria carierei. Acesta e dorit de Sassuolo.

Sky Italia a scris despre interesul lui Sassuolo, care trebuie să îndeplinească însă pretențiile financiare mari ale napolitanilor, care cer nu mai puțin de 15 milioane de euro.

În vârstă de 29 de ani, Chiricheș a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham și Napoli. Aventura de la Napoli a început în 2015, însă fundașul român a jucat extrem de puțin, fiind chinuit și de o îndelungată serie de accidentări. 

Vezi și: 

Cristian Chivu va fi coleg cu Andrea Pirlo, Luca Toni și Walter Samuel » Numele uriașe acceptate în 2019 la școala de antrenori de la Coverciano

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 August 2019, 14:11

ar fi cazul sa joace si el ca de la meciul cu ajax si betia filmata nu am mai auzit de el ! a cam lustruit bancile ! Sa vezi daca ajunge antrenor cum zice ca a facut si a dres el ......sub multime de antrenori ......

ray51
ray51  •  25 August 2019, 10:35

Cum sa dai atatia bani pt un jucator care s-a accidentat din 2 in 2 meciuri?

lionking100
lionking100  •  25 August 2019, 01:05
Postat de ghostark pe 24 August 2019, 23:22

Multumim pentru sustinerea lui Florin Talpan si CSA. Steaua Bucuresti a fost "campioana lumii" in 1986. Multumim pentru sustinerea lui Marius Lacatus, Boloni, Stoica si alte legende ale Stelei.

da mah,ca florin talpan are meci in europa joi. ***? tu *** sau te faci? pe boloni,duckadam etc. aka vitezistii,toti ii sustinem. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. p.s.:eu inteleg ca voi antistelistii aveti ***,dar voi sunteti si *** si nu stiti sa cititi. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează