INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Napoli începe negocierile pentru Ciprian Tătărușanu! Ce problemă poate apărea la negocieri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 10:00

Ciprian Tătărușanu, 32 de ani, este tot mai aproape de transferul la Napoli. Directorul sportiv al lui Napoli lansează mâine negocierile pentru portarul român, cel mai bun om al lui Nantes în meciul cu AS Monaco 1-3. 

Ironizat de Standard, care nu-l cedează împrumut pe Ochoa, clubul lui De Laurentiis încearcă să-l aducă pe portarul lui Nantes. Însă nici pe el nu-l poate lua împrumut.

Fără Tătărușanu, Nantes ar fi primit cinci-șase goluri sâmbătă, în fața lui Monaco, în prima etapă a campionatului francez. A blocat cel puțin trei ocazii mari ale adversarilor. L'Équipe l-a ales MVP la gazde, considerându-l la fel de important în joc ca Jovetici, numărul 1 monegasc, chiar și într-un meci pierdut de "canari": 1-3. 
"Și-a menținut mult timp echipa pe linia de plutire", a scris cotidianul local Ouest-France. "Nicio greșeală. O ieșire oportună, un reflex salvator, apoi două parade în fața lui Jovetici și Falcao. Fără vină la goluri".

"Și noi l-am vrea pe Mertens împrumut"

Între timp, continuă discuțiile legate de interesul lui Napoli pentru Tătărușanu. Carlo Ancelotti, tehnicianul napolitanilor, i-a cerut patronului Aurelio De Laurentiis încă un portar. Și directorul sportiv, Cristian Giuntoli, s-a înțeles cu Ochoa. Numai că îl vrea împrumut un sezon, cu opțiune de cumpărare în 2019. Și Standard refuză.

"Și noi l-am vrea pe Mertens împrumut, dar, dacă l-am cere, Napoli ne-ar râde în față. Ochoa e un portar excelent, merită un mare club. Nu suntem totuși obligați să-l cedăm", a declarat Olivier Renard, directorul sportiv al grupării din Liège. Iar antrenorul Preud'homme a răspuns la fel de dur: "E o glumă să creadă cineva că ne-am putea lăsa goalkeeperul, un internațional, sub formă de împrumut. Dacă Napoli refuză să plătească suma de transfer pentru el, atunci lui Ochoa ar trebui să-i fie limpede care sunt intențiile italienilor". 

A discutat deja cu impresarul

Ironizat de oficialii lui Standard, Giuntoli a luat legătura cu Pietro Chiodi, impresarul lui Tătărușanu. Și, susține Gazzetta dello Sport, mâine va lansa negocierile cu Nantes. Însă nici pe el nu-l va putea lua împrumut. I se încheie contractul vara viitoare și, în 2019, l-ar păstra fără a le mai plăti niciun ban francezilor. 

Există însă un truc folosit în lumea fotbalului. Dacă Napoli nu-l cumpără acum, iar Nantes e de acord cu împrumutul, atunci Tătărușanu își poate prelungi angajamentul cu galben-verzii și să plece apoi pe San Paolo. Un sezon împrumut, cu drept de cumpărare anul viitor. 

7a fost nota primită de Tătărușanu în L'Équipe, cea mai mare a meciului Nantes - Monaco

 

2019 este anul în care se încheie contractul lui Tătărușanu cu Nantes

4 .000.000 €este cota portarului în vârstă de 32 de ani, potrivit transfermarkt.de

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close