INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Napoli - Lazio 2-1 // Ștefan Radu, evaluat de presa italiană: „A produs cele mai mici daune. S-a descurcat mai bine în situațiile disperate”

Ștefan Radu, Dries Mertens, Foto: Reuters
Ștefan Radu, Dries Mertens, Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 09:48

Integralist, fundaşul român Ștefan Radu a luat 5,5 în Gazzetta dello Sport, suferind pe San Paolo, într-un meci terminat fără Acerbi, eliminare contestată de Inzaghi.

Lazio şi-a dovedit o dată în plus complexul în fața granzilor din Serie A şi a început prost returul, 1-2 pe San Paolo. Iar Ştefan Radu a avut mult de tras cu Napoli, mai ales până la pauză. "Am intrat slab în joc şi gazdele au deschis meritat scorul", a admis Simone Inzaghi. Referirea antrenorului era şi la apărarea vulnerabilă, cu fundaşul român tracasat de Milik şi de Callejon.

"ștefan radu a orbecăit"

"S-a descurcat mai bine în situațiile disperate în care s-a aflat aproape singur pentru a acoperi tot frontul defensiv. A orbecăit în prima repriză, a fost foarte obositor să-l țină pe Milik, în plus nu a reuşit să blocheze la timp execuția câştigătoare a lui Callejon", l-a caracterizat agenția lalaziosiamonoi.it, care i-a dat nota 5,5, media echipei. Aceeaşi primită în Gazzetta dello Sport: "Radu a produs cele mai mici daune în defensivă".

Nu l-a ajutat după minutul 70 nici eliminarea lui Acerbi, contestată vehement de Inzaghi: "Roşu gratuit. Callejon e mai şmecher decât toți şi caută contactul, e fault, dar nu de cartonaş. Nici primul galben nu a fost, atinge mingea. În zece oameni nu am mai făcut față". Immobile doar a redus diferența pauzei, asigurată de reuşitele lui Callejon şi Milik.

5înfrângeri în 5 meciuri jucate cu primele 4 echipe din Serie A are Lazio în acest campionat, 0-2 cu Juventus, 1-2 şi 1-2 cu Napoli, 0-3 cu Inter şi 1-3 cu Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează