INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Napoli plătește datoria cu Chiricheș » Căpitanul naționalei României ar putea continua în Serie A

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 12:20

Dacă Tătărușanu nu ajunge la Torino, ar putea să o facă însă un alt român din Serie A. Vlad Chiricheș a fost oferit clubului granata de patronul lui Napoli.

Fundașul român a fost inclus, alături de Pavoletti și Giaccherini, ca monedă de schimb pentru cele 26 de milioane care trebuie plătite în contul sârbului.

Aurelio De Laurentiis va trebui să achite 26 de milioane de euro pentru transferul din vara trecută al Nikola Maksimovici și vrea să stingă datoria prin cedarea fostului stelist și a încă două rezerve, Emmanuele Giaccherini și Leonardo Pavoletti.

Napoli așteaptă răspuns din partea președintelui torinez Urbano Cairo. Chiricheș are două goluri în 1.125 de minute jucate în ultimul campionat și este mai mare cu doi ani ca Maksimovici, sârbul fiind folosit mai puțin de Sarri (677 de minute și un gol).

3 anide contract mai are Chiricheș cu Napoli, la care primește un salariu de 1,7 milioane de euro pe sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iunie 2017, 15:23

il asteptam la Electromotorul Curtea de Arges, gradinita de tarani a fotbalului: Chiriches, Voiculet, Pintilii, Nistor....

luciann
luciann  •  31 Mai 2017, 14:51

Chiriches, Pavoletti si Giaccherini pentru Maksimovici!? Au innebunit!? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează