INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY

NEW YORK CITY // Domenec Torrent, antrenorul lui Mitriță, a evidențiat plusuri și minusuri după primul gol al românului în MLS: „Nu e ușor pentru el”

Alexandru Mitriță // Sursă foto: Twitter New York City
Alexandru Mitriță // Sursă foto: Twitter New York City

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 17:26

Alexandru Mitriță, 23 ani, a făcut un meci foarte bun duminică seara, când New York City a remizat pe teren propriu contra lui Los Angeles City, scor 2-2. Fostul jucător al Craiovei a înscris un gol și a fost, din nou, cel mai bun jucător al echipei sale.

Domenec Torrent, antrenorul lui Mitriță, l-a lăudat pe jucătorul român, dar spune că acesta putea lua unele decizii în avantajul echipei în repriza a doua a meciului de duminică.

„Pentru mine, «Mitri» e un jucător bun. Sunt sigur că va crește în următoarele două-trei meciuri, nu e ușor pentru el. Deocamdată el nu e la capacitate maximă, dar devenim mai buni când are mingea.

Nu e ușor, uneori Mitriță e împotriva a patru jucători. Când se întâmplă asta, trebuie să oprească mingea și să paseze. A marcat un gol superb în prima repriză, dar în repriza secundă putea deschide mai mult jocul.

Sunt foarte fericit pentru el, e fantastic pentru echipa noastră”, a declarat Domenec Torrent, conform prosoccerusa.com.

Golul lui Mitriță, dintr-un unghi inedit:

Vezi și: Mitriţă, cel mai bun de pe teren a doua oară în 3 etape! » Ce spune atacantul român despre atmosfera de la New York City

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează