INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Nice renunță DIN NOU la Rareș Ilie! Gazeta a prevestit mutarea din 2022

Rareș Ilie // foto: Imago Images +4   FOTO
Rareș Ilie // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 14:52 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 14:57

Mijlocașul român Rareș Ilie (20 de ani), dorit la Rapid în această vară, ar urma să fie împrumutat la formația elvețiană FC Lausanne-Sport, care a promovat în prima ligă la capătul acestui sezon.

Cumpărat de Nice în vara lui 2022, Rareș Ilie se pregătește pentru al doilea împrumut succesiv, după ce în perioada februarie - iunie 2023 a fost cedat în Israel, la Maccabi Tel Aviv.

Florin Talpan a pierdut un proces cu Gigi Becali » Ce sumă trebuie să îi restituie: „Să dea banii! Să își vândă casa!”
DECIZIE
Florin Talpan a pierdut un proces cu Gigi Becali » Ce sumă trebuie să îi restituie: „Să dea banii! Să își vândă casa!”

Rareș Ilie, cedat la Lausanne-Sport în Elveția

Ilie va fi împrumutat la formația elvețiană FC Lausanne-Sport, nou-promovată în prima ligă, club cu același proprietar ca Nice, compania britanică INEOS Group Limited. El va efectua vizita medicală luni, conform publicației Nice Matin.

Gazeta Sporturilor scria încă din iulie 2022, din momentul transferului la Nice, că Rareș ar putea fi cedat la Lausanne pentru a căpăta experiență.

Rareș nu a reușit să se impună la Nice. A început promițător, dar s-a stins treptat. După numai 8 apariții a fost cedat la Maccabi Tel Aviv, dar nici acolo nu i-a mers mai bine. A adunat 9 apariții și o pasă de gol, apoi a revenit în Franța.

Rapid l-a vrut pe Rareș Ilie

Internațional la nivel U21, Rareș a fost dorit și de Rapid, care a dorit repatrierea sa în această vară, mai ales că trupa giuleșteană nu are multe soluții de fotbaliști cu care să respecte regula U21.

Se pare că mijlocașul ofensiv va continua în străinătate, la Lausanne-Sport, unde antrenor îi va fi elvețianul Ludovic Magnin.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cosmin Olăroiu a semnat! Cum a fost prezentat tehnicianul român

Napoli a făcut anunțul: cine e noul antrenor al campioanei Italiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Iunie 2023, 12:58

Ca deobicei, suntem răutăcioși dacă nu a fost vândut de fcsb ...nu renunță la el, ci îl împrumuta...după spusele voastre.

ArchBishop
ArchBishop  •  16 Iunie 2023, 16:05

"Gazeta a prevestit". Pfuai, ca baba vanga e amatoare pe langa marii nostradamusi din redactie...

supereduardo10
supereduardo10  •  16 Iunie 2023, 15:41

Pai aia a fost o stire falsa nu vad cum sa va laudati cu asa ceva:))) Rares a jucat la Nice si multi si-au ros unghiile, ca s-a schimbat antrenorul ca nu a mai jucat si ca intamplator dupa un an de zile ajunge in Elvetia nici nu prea are importanta. Nu poti sa te lauzi cu asa stire data acum un an si care nici macar nu s-a adeverit :))) va faceti de ras

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close