INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Nice și Adrian Ursea s-au calificat în „16-imile” Cupei Franței: „Mai avem mult de lucru”

Adrian Ursea (53 de ani) FOTO IMAGO
Adrian Ursea (53 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 11:56 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 12:35

Nice a învins-o pe Nîmes Olympique, scor 3-1, iar trupa pregătită de Adrian Ursea (53 de ani) s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Franței.

Rony Lopes a deschis scorul pentru Nice, iar în minutul 30 a realizat dubla și a majorat avantajul echipei sale. Înainte de pauză, mijlocașul lui Nîmes, Haris Duljevic, a redus din diferență, după ce a înscris din pasa lui Patrick Burner.

Adrian Ursea, antrenor Nice: „Mai avem mult de lucru”

Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Pierre Less Melou, de la Nice, a închis tabela pe Stade des Costieres și a asigurat calificarea în șaisprezecimi pentru echipa de pe Coasta de Azur.

În ciuda faptului că am obținut a doua victorie consecutivă, meciul din această seară dovedește că suntem departe de potențialul maxim. Mai avem mult de lucru. Trebuie să fim mai concentrați pe parcursul celor 90 de minute

Adrian Ursea, antrenor Nice

Pentru Nice, urmează duelul din Ligue 1 cu PSG. Neymar s-a accidentat în partida cu Caen din Cupa Franței, acuzând dureri la genunchi și adductori, și s-ar putea să nu fie pe teren la meciul cu formația lui Adrian Ursea, dar nici în turul „optimilor” Ligii Campionilor, cu Barcelona.

Adrian Ursea a preluat funcția de antrenor principal la Nice la începutul lunii decembrie, în 2020, după despărțirea de Patrick Vieira. Până atunci, românul născut în Slobozia a activat ca secund la formația de pe stadionul Allianz Riviera, atât sub comanda lui Vieira, cât și sub a fostului antrenor, Lucien Favre. Ultima dată când Adrian Ursea a activat ca principal a fost în sezonul 2005/06. Tehnicianul român a pregătit echipa elvețiană FC Meyrin, care în prezent se află în a treia divizie.

4echipe a antrenat Adrian Ursea în total: Vevey, Servette, FC Meyrin și în prezent se află pe banca lui Nice

VIDEO. Golurile înscrise de Alexandre Lacazette împotriva celor de la Nice

Citește și alte știri despre stranieri:

Ciprian Tătărușanu vrea să își deschidă școală de fotbal în România: „Poate o face chiar aici, unde a debutat”

Cosmin Olăroiu s-a despărțit de Jiangsu! Prima reacție: „Meritam mai mult respect”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează