INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Nici el nu se aștepta! Supercadoul primit de Șumudică de la șefii lui Kayseri după rușinea cu Fenerbahce

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 20:34

Marius Șumudică a primit azi un vot de încredere din partea conducerii, la nici 24 de ore după eșecul cu Fenerbache, scor 0-5. Tehnicianul campion în Liga 1 cu Astra a semnat prelungirea contractului pentru încă două sezoane!

Încă de aseară președintele lui Kayserispor a ținut să-l asigure pe antrenorul român de toată încrederea sa:

"Marius Șumudică are un stil aparte. Este un antrenor impulsiv, un bărbat care nu poate accepta înfrângerile. Declarațiile de la finalul partidei cu Fenerbahce sunt rezultatul tristeții, al responsabilității și al dorinței de a obține mai mult, a declarat Erol Bedir, președintele lui Kayserispor.

7 este locul pe care a căzut Kayseri, cu 41 de puncte după 27 de etape. E însă doar la un punct de Trabzon, locul 5, care oferă acces în Europa League, Cupa Turciei eliberând o poziție

Ce a spus Șumudică după meciul de ieri:

Marius Șumudică declara că va purta o discuție cu președintele lui Kayserispor după dezastrul cu Fenerbahce, scor 0-5: "Așa nu mai pot continua. Mă doare inima! Sunt onest și nu pot câștiga banii astfel. Eu vorbesc mereu în față, nu pe la spate ca alții, și voi purta o discuție cu președintele clubului, apoi voi lua o decizie în privința viitorului. M-am simțit foarte bine în Turcia, e țara mea favorită, și iubesc enorm fotbalul, dar uneori mai fac și greșeli".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
673474022797724
Simi Bidilean  •  04 Aprilie 2018, 03:12
Postat de baruch pe 03 Aprilie 2018, 21:07

nu cred. probabil s-a temut de reactia patronului, fanilor si a zis sa iasa el primul, preventiv, sa spuna ca i se rupe inima, bla-bla. sumudica nu e prost deloc, cunoaste foarte bine oamenii (de aia si lucreaza bine cu jucatori dificili).

SUMI STIE CUM SA-SI VANDA IMAGINEA ,STATI VOIBLINISTITI . CAND A AJUNS IN GIULESTI A MERS IN FATA TRIBUNEI OFICIALE SI A INGENUNCHEAT . CU LACRIMI IN OCCHI SA DEA BINE LA SEFI.

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Aprilie 2018, 21:34
Postat de observator979 pe 03 Aprilie 2018, 20:53

Inteleg ca Sumudica va cere bani mai multi, ca altfel e prea trist sa mai stea! :D

Asta ai înțeles ? E grav ! :))

aius
aius  •  03 Aprilie 2018, 21:19

Foarte bine !Succes,Sumi !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează