INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Nicolae Stanciu atacat de un român care a jucat la Anderlecht: "Dacă nu face față presiunii, să se ducă și să joace la Union"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 17:51

Alin Stoica (37 de ani), fostul jucător al lui Anderlecht din perioada 1996-2002, s-a luat de Nicolae Stanciu înaintea meciului dintre formația belgiană și Manchester United din sferturile de finală ale Europa League.

"Ok, Stanciu e un jucător bun, dar resimte presiunea. Păi, dacă nu face față presiunii, să se ducă și să joace la Union. Pană la urma, el a fost de acord cu acest transfer. Trebuie să uite de cele 10 milioane.

El este omul care a determinat Anderlecht să plătească această sumă record.

Stanciu ar trebui să se concentreze pe ce trebuie să facă el, adică să decidă soarta meciurilor, restul trebuie dat uitării. Sper să explodeze. Dacă nu acum, macar in sezonul urmator", a declarat Stoica.

Alin Stoica a câștigat de două ori titlul în Belgia cu Anderlecht, o Cupă a Belgiei, dar și o Supercupă a Belgiei. Mijlocașul a mai jucat în Belgia pentru Club Brugge.

În 2001, a fost desemnat cel mai bun tânăr fotbalist al anului în Belgia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1731885997060900
Niculae Petre  •  13 Aprilie 2017, 07:03

Marele Alin Stoica (cel nascut talent si mort speranta)ce rezultate deosebite a avut acest mare sportiv???El da in toti romani,e la fel ca taicasu care vorbeste aiurea pe la TV.

capca1
capca1  •  13 Aprilie 2017, 00:31

Alin Stoica a fost un fotbalist uriaș de imens, a confirmat în totalitate faptul că a fost mai bun ca Messi și CR ! A bătut aproape 2 auturi și, în culmea gloriei sportive fiind, chiar un corner ... Mare valoare sportivă, imens jucător ...cuuuum , nu-i așa ?!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Aprilie 2017, 23:24

asta sa mai taca,e de 10 ori mai slab ,adica a fost decat stanciu,frustrat ca tatal sau !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close