INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTAK SUBOTICA - SPARTA PRAGA 2-0

Nicolae Stanciu e dărâmat după umilința din Europa League: "E un dezastru total, nu am trecut prin așa ceva"

FOTO: Twitter Sparta Praga
FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 14:12

Nicolae Stanciu, vedeta celor de la Sparta Praga, a comentat situația complicată de la echipa sa, care a pierdut meciul tur cu Spartak Subotica din turul II al Europa League, partidă în urma căreia Sparta a rămas fără antrenorul Pavel Hapal. 

"Este o situație dificilă. Meciul din Serbia a fost un dezastru total, nu cred că am mai trecut prin așa ceva până acum. Pentru mine, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din carieră. Nu neapărat pentru mine, personal, ci ca echipă.

Vreau să le cer iertare fanilor care ne-au însoțit și ne-au susținut. Le înțeleg supărarea și vom încerca să jucăm mai bine cu Jablonec și la returul cu Subotica. Îmi pare rău că antrenorul Hapal și-a pierdut postul după acest meci. Noi, jucătorii, am intrat pe teren și am pierdut, iar din nefericire el plătește pentru evoluția noastră slabă", a mărturisit Stanciu pentru site-ul oficial al Spartei Praga.

Echipa lui Stanciu, Vătăjelu, Niță și Chipciu va fi pregătită la următorul meci, acasă cu Jablonec, de directorul sportiv Zdenek Scasny. Acesta nu reprezintă însă o variantă pe termen lung, șefii Spartei Praga urmând să aducă un nou antrenor în cel mai scurt timp. 

Returul dintre Sparta Praga și Spartak Subotica va avea loc joia viitoare. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  29 Iulie 2018, 11:15

Pana in iarna nu vor mai sti nici astia cum sa scape mai repede de "vedetele" descinse din curtea fcsb! Pardon, stana ciobanului!

observator_federal
observator_federal  •  28 Iulie 2018, 19:09

Pe unde trece Nicușor, antrenorii sunt demiși... Țeapă istorică.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  28 Iulie 2018, 18:52

Cu astia Contra va trebui sa califice Romania.Din pacate de unde altii?Evident ca va plati antrenorul , ca de obicei.Contra fa-ti bagajele!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează