INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu e dorit de a doua cea mai titrată echipă din Germania! Anunțul făcut de presa din Cehia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 19:42

Nicolae Stanciu (25 de ani) este dorit de formația de primă ligă germană Borussia Monchengladbach. 

Portalul Efotbal.cz a publicat astăzi informația conform căreia decarul Spartei Praga ar fi pe picior de plecare. Monitorizat de mai multe formații importante ale Europei, printre care și AC Milan sau Inter, Stanciu ar fi cel mai aproape de  Borussia Monchengladbach

"Nu e de mirare că evoluțiile sale au atras atenția scouterilor străini. Conducătorii Spartei au început să-și frece palmele. Dacă Stanciu va pleca, o sumă importantă va intra în conturile clubului, dar Sparta își va pierde conducătorul de joc", scrie în articolul de pe Efotbal.cz. 

Borussia Monchengladbach este pe locul 2 în Bundesliga în acest moment, la 3 puncte în spatele liderului Dortmund. Gladbach are 5 titluri de campioană în Bundesliga, fiind a doua din istoria competiției, la egalitate cu Dortmund. Lider e Bayern Munchen cu 27 de trofee.

4.000.000 €este cota lui Stanciu conform transfermarkt.de

Vezi și: EXCLUSIV FOTO WOW! La 16 ani, un tânăr portar român s-a antrenat cu seniorii unei formații din La Liga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dinamo100
dinamo100  •  25 Octombrie 2018, 10:04

Povesti de adormit copiii! Stanciu nu s-a adaptat ca lumea in campionatul Belgiei, cum o sa faca fata in Bundesliga!?! Stanciu e un jucator tehnic, cu clasa, dar nu are forta si viteza, adica exact ce se cere in fotbalul mare.

para.para
para.para  •  25 Octombrie 2018, 03:45

"a doua cea mai titrată echipă din Germania" e de fapt la egalitate cu Dortmund. Vai de viata voastra gigistilor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Octombrie 2018, 00:25
Postat de stelistdemic01 pe 24 Octombrie 2018, 22:57

pai cam asa joaca... ca o echipa cu medie de 800 de spectatori pe meci...

s-a gasit sa vorbeasca de suporterii altora unul care sustine o echipa unde s-au vandut 44 de abonamente. bine ca sunteti voi multi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează