INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

NICOLAE STANCIU ÎN ARABIA SAUDITĂ // Basarab Panduru sare în apărarea lui Stanciu după transferul la Al Ahli: „Dacă își rupea piciorul, îl uitam toți”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 21:19

Nicolae Stanciu (25 de ani) a plecat de la Sparta Praga. Mijlocașul merge în Arabia Saudită, la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro și un salariu de 2.5 milioane de euro/sezon, după cum anunță în exclusivitate Gazeta Sporturilor. 

„Cu salariul ăsta te-ai aranjat pe viața. Nici nu trebuie să mai joci vreodată după terminarea contractului, ai 8-9 milioane în cont. Așa au făcut o mulțime de fotbaliști. Au preferat banii din China, apoi s-au săturat și s-au întors în Europa. Avem exemple pe Carrasco sau pe Witsel.

Dacă mâine își rupea piciorul, nimeni nu mai spunea nimic despre el.  Nimeni nu-l mai băga în seamă. Așa, își vede de treaba lui. Banul este foarte important în ziua de azi. Nu avem fotbaliști atât de bogați care să refuze asemenea sume”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Răzvan Burleanu a reacționat după transferul lui Nicolae Stanciu în Golf: „ Sper ca informația să nu fie adevărată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează