INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

NICOLAE STANCIU LA AL AHLI // Marius Șumudică dezumflă transferul lui Stanciu la Al Ahli » Care ar fi suma reală a mutării

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 20:04

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Shabab, a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu (25 de ani) la Al Ahli și a spus că în Arabia se vorbește de o sumă mai mică de transfer decât cele 10 milioane de euro vehiculate inițial. 

„Am înțeles că e vorba de mai puțini bani. Din ce se aude și din ce vorbesc localnicii, ar fi vorba de bani mai puțini și la transfer, dar și la salariu”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Întrebat de Gabi Balint dacă suma de transfer este 7,5 milioane de dolari, Șumudică a răspuns: „Da, cam așa! Sunt fel de fel de impresari care vorbesc, dar cam astea ar fi datele. Nu vreau să vă induc în eroare. Dar la nivel de zvon, asta am auzit la Jeddah. Nu știu care e adevărul și nu e problema mea”.

Presa din Cehia a avansat astăzi suma de 7,8 milioane de dolari pe care s-ar fi realizat mutarea. 

 „Se așteapă mult de la Stanciu. Dacă joci bine, arabii te ridică în slăvi. Dacă ai o perioadă slabă, nu te bagă în seamă. Nivelul din Arabia este mai bun decât în România. Al Ahli s-ar bate la campionat în România fără probleme. Nu îi va fi ușor să se adapteze. Nu vreau să vorbesc despre el, că nu vreau să mai intru în conflicte. Pot spune că partea financiară a contat. Crezi că dacă avea ofertă din Europa, venea în Arabia?”Marius Șumudică

Citește și: 

Gabi Balint îl face „ghem” pe Stanciu după transferul la arabi: „La fel făcea și la Vaslui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Ianuarie 2019, 08:59

Sumudica se comporta exact ca toti romanii clevetitori! Cica ar fi auzit el prin Golf ca Stanciu ar fi fost transferat cu "numai" 7 milioane de dolari si ca slariul sau ar fi de numai 1,4 milioane de dolari. Il doare gura pe Sumudica sa lanseze zvonuri care "circula prin Golf"? Ba bine ca nu, atata timp cat ele il ridica in ochii celor care il considera un antrenor de top! Noroc ca exista "firul direct" intre Sumudica si Digi Sport, fir care ne tine la curent cu "ce se vorbeste prin Golf"!

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Ianuarie 2019, 02:40
Postat de kordell pe 31 Ianuarie 2019, 01:29

Ce clown !

Shumi,ai grijă să nu te vadă Ăl de Sus îmbrăcat în straiele astea...... Parcă iţi plăcea şoriciul ?.

kordell
kordell  •  31 Ianuarie 2019, 01:29

Ce clown !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează