INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu la Slavia Praga » Antrenorul are numai laude pentru el: „E jucătorul cu cel mai mare potenţial transferat în fotbalul ceh!”

Nicolae Stanciu a jucat un an la Sparta, în 2018
Nicolae Stanciu a jucat un an la Sparta, în 2018

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 12:41

Antrenorul Jindřich Trpišovský confirmă că îl urmăreşte pe mijlocaşul român: "Dacă vrem să ne batem cu Ajax sau cu Celtic pentru grupele Ligii, avem nevoie la Slavia de talentul şi calităţile sale".

Dat afară de Al Ahli, Nicuşor Stanciu ar fi primit cu braţele deschise înapoi la Praga, însă nu la Sparta, ci la campioana Slavia, unde l-ar avea coleg pe Alexandru Băluţă.

Antrenorul Jindřich Trpišovský nu ascunde că îl are pe listă pe internaţionalul român pentru a acoperi iminenta plecare a slovacului Stoch la PAOK: "Este genul care ne lipseşte în lot. Este talentat şi orice tehnician şi l-ar dori. Cred că Stanciu este jucătorul cu cel mai mare potenţial transferat în fotbalul ceh. Dacă vrem să ne luptăm cu Ajax sau cu Celtic pentru grupele Ligii, avem mare nevoie de calităţile sale. În plus, se află şi la cea mai bună vârstă a carierei, are 26 de ani". 

"S-a convins repede la arabi"

Tehnicianul a vorbit şi despre aventura arabă a lui Stanciu: "Mi l-aş putea imagina la Slavia, ne-ar ajuta dacă vine. Ştiu că există varianta să plece de la Al Ahli şi să revină în Cehia. Nu am lucrat cu el, dar referinţele şi informaţiile culese de la colegii lui sunt favorabile şi faptul că după doar jumătate de an doreşte să joace din nou în Europa demonstrează ce are în cap. S-a convins în scurta experienţă şi consider un lucru pozitiv".

79,5%din fanii cehi cred că transferul lui Nicu;or Stanciu ar fi beneficic pentru Slavia Praga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
917112341694813
Costin Tudor  •  30 Iunie 2019, 18:29

Născut talent ...sfârșit eterna speranța . Comparația cu Mutu nu e valabilă asta macar a mirosit fotbalul adevărat. Nicușor rămâne cu Anderlecht in palmares o echipa mediocră în fotbalul european de nivelul doi

853246084756615
Marcel Popa  •  30 Iunie 2019, 17:20

Din pacate pt. Nicusor minte in cap nu este prea multa.Viata de fotbalist este scurta si banii vin ,dar se mai si termina pentru unii .Sa nu ajunga ca marele talent Adi Mutu.

balauru48
balauru48  •  30 Iunie 2019, 14:47
Postat de gigi_becali_4 pe 30 Iunie 2019, 13:23

Voi astia care suferiti rau ca s-a umplut Stanciu de milioane de euro, imi umpleti inima de bucurie zi de zi :))))) Continuati sa comentati, sa mai rad putin :)))

Tu nu ai niciun motiv sa razi, niciunul macar.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează