INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

NICOLAE STANCIU LA SLAVIA PRAGA // Primele declarații ale mijlocașului român: „Nu spun că a fost o greşeală să plec în Arabia Saudită, însă mă bucur că sunt aici”

Nicolae Stanciu la vizita medicală
Nicolae Stanciu la vizita medicală

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 12:01

Nicolae Stanciu, 26 de ani, a semnat joi cu Slavia Praga. Mijlocașul are în contractul semnat până în 2023 cu Slavia Praga o clauză specială care nu-i permite să se transfere în lumea arabă.

Nicolae Stanciu a oferit primele declarații după revenirea în Cehia și a vorbit și despre perioada petrecută în Arabia.

„A fost o decizie grea, însă sunt fericit!”, au fost primele cuvinte ale lui Stanciu la campioana Cehiei, cu care va juca în play-off-ul Ligii Campionilor.

Mijlocașul român a explicat revenirea în Europa: „Sincer, cel mai mult m-a motivat dorinţa lor de a mă lua de la Al Ahli. Am aflat de interesul Slaviei la finele stagiunii şi în timpul pauzei pentru naţionale speram să se facă transferul, ştiam că mă vor. M-a încântat că s-au luptat mereu pentru mine. De aceea m-am întors şi mulţumesc Slaviei pentru şansa oferită. Nu spun că a fost o greşeală să plec în Arabia Saudită, însă mă bucur că sunt aici. Toate experienţele anterioare avute m-au ajutat să fiu jucătorul de azi”.

6.000.000 €va plăti Slavia Praga pentru Stanciu lui Al-Ahli, care are și un procent important la viitorul transfer: 35%!

„Condiţiile sunt perfecte”

Stanciu a povestit şi cum a ţinut legătura cu antrenorul Jindřich Trpišovský: „Am schimbat mesaje înainte de transfer şi el m-a ajutat la mutare, pentru că mi-a spus că doreşte să lucreze cu mine şi a insistat să vin. Am rămas impresionat de stadion, pentru că nu am fost aici pe vremea când jucam la Sparta, iar condiţiile sunt chiar perfecte”.

Doi ANI INTERZIs

Nicolae Stanciu a plecat cu scandal de la Al Ahli şi, cel puţin până în 2021, nu se va mai apropia de fotbalul arab. Şi nu neapărat pentru că nu s-a adaptat acolo şi a fugit de la antrenamente, deranjat că nu şi-a primit salariile restante, ci întrucât aşa vrea noul său club. Praghezii i-au pus în acordul semnat pe patru sezoane o clauză specială.

„Slavia a plătit mai mult de 4 milioane de euro. Sunt și multe bonusuri. Stanciu n-are voie să se transfere timp de doi ani la o echipă din zona Golfului” a spus agentul Anamaria Prodan la TV Digisport.

 „Lui Stanciu i-a fost greu în Arabia. Soția lui n-a primit viză și n-a putut merge acolo. A fost foarte singur, e foarte sensibil, iar în ultima perioadă a fost criticat” Anamaria Prodan, impresarul lui Stanciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Iulie 2019, 00:09

Deci pretul cu care a fost vandut la arabi a fost cel spus de ioan becali 4.5 mil....nu cel de spus de prodanca 10 mil

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  05 Iulie 2019, 16:57

Nu spui ca ... Bai Stanciule, tu trebuie sa spui ce-ti dicteaza stapina. Nu te mai ascunde dupa prun. Ai devenit o zero datorita stapinei. Si zero vei ramine.

martinpen
martinpen  •  05 Iulie 2019, 14:57

Nu exista asemenea clauza. Cum poate sa decida un club ce face jucatorul dupa ce pleaca de la ei? Minte Prodanca de s eincurca in minciuni... Ahli l-a vandut cu 4 milioane, scrie contul oficial al lor pe Twitter, iar Slavia il cumpara cu 6 milioane?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează