INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Veste rea pentru Mirel Rădoi » Nicolae Stanciu s-a accidentat la încălzire!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 22:44 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 22:49

Nicolae Stanciu, 28 de ani, era anunțat titular în echipa Slaviei, pentru meciul cu Maccabi Haifa de la Praga, în Conference League, dar „tricolorul" nu a mai ajuns pe teren. 

Mijlocașul a ieșit din „11"-le ales de antrenorul Trpišovský chiar înainte de start. Jurnaliștii cehi au anunțat că Stanciu s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit cu Daniel Samek. 

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani devine incert pentru partidele cu Islanda (11 noiembrie) și Liechtenstein (14 noiembrie).

Anamaria Prodan îl vede transferat în MLS

Stanciu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români în ultimele sezoane. Ofertele au curs pe adresa clubului Slavia Praga, dar campioana Cehiei le-a refuzat pe toate până în acest moment. Cum contractul este aproape de final, expiră în 2023, impresara Anamaria Prodan se gândește la următoarea destinație.

„Trebuie altă destinație, nu știu, vreau undeva în America, în partea aia. El își dorește în America. Întotdeauna este nebunia asta, dacă nu ajungi la Real Madrid, la nivelul ăsta uriaș și e foarte greu, trebuie să gândești cumva: câți ani poate un jucător de fotbal să fie în formă?

Te accidentezi într-o oră, trebuie să ai grijă de bani, să strângi urgent. În MLS ați văzut pe ce bani s-au cumpărat jucători și ce salarii au început să dea. MLS-ul va fi în foarte scurt timp un paradis pentru manageri și jucători”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Al treilea român la Galatasaray? » Anunțul momentului în fotbalul românesc: „Terim mi-a cerut să facem transferul. Dă 7 milioane”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează