INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Secretele transformării lui Nicolae Stanciu » Antrenorul românului explică de ce joacă atât de bine de la revenire

Nicolae Stanciu / Sursă foto: twitter.com/slaviaofficial +4   FOTO
Nicolae Stanciu / Sursă foto: twitter.com/slaviaofficial

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 11:22

Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei Praga, are explicația prestației excelente a lui Nicolae Stanciu, gol și două assisturi sâmbătă seară în Slavia - Jablonec 5-0: „Lucrurile pozitive din viața lui și poziția schimbată din teren se reflectă în performanța sa”.

Acesta a fost poate cel mai bun meci al lui Stanciu la Slavia. Primul în care înscrie (din penalty) și pasează decisiv (două assisturi) și tot primul cu gol după nouă luni și jumătate! Un joc la înălțime, de MVP, chiar și fără spectatori la 5-0 cu Jablonec.

Jindřich Trpišovský: "Joacă într-o poziție un pic diferită"

 "Sunt fericit că am câștigat și că am marcat din nou", a declarat playmakerul roș-albilor pentru site-ul clubului praghez. Are șapte assisturi numai în campionat, dar nu și-a impus nicio țintă de atins în acest sezon:

"Mă bucur doar că pot ajuta echipa. Sper să le ofer cât mai multe pase de gol colegilor". 

Antrenorul Slaviei știe secretul prestației excelente a numărului 7 după pauza provocată de pandemie. "Am spus de mai multe ori că Nico va fi tot mai bun cu trecerea timpului. Se întâmplă lucruri pozitive în viața lui personală care se reflectă în performanța sa", crede Jindřich Trpišovský.

"E ajutat și de compoziția liniei mediane, cu doi jucători în spatele lui, ceea ce ideal pentru el. Joacă într-o poziție un pic diferită față de perioada din toamnă". Tehnicianul zâmbește: "Cel mai important, putem înscrie goluri acum la ocaziile create de Nico. Dă multe pase-cheie, iar el se simte și mai bine când vede că sunt fructificate".

"Stanciu a făcut totul" 

Coechipierii săi Provod și Tecl i-au mulțumit pe teren pentru cadourile primite. "I-am zis la pauză că trebuie să marchez și eu. A făcut totul la acea fază", nu uită Tecl să amintească. 

La doar cinci minute după lansarea perfectă pentru Provod, Stanciu i-a strecurat mingea printre picioare unui adversar, apoi l-a lăsat singur în fața porții goale pe Tecl. Golul era doar o formalitate.

3 assisturiși un gol a reușit Stanciu în cele două meciuri jucate de la reluarea campionatului (1-0 cu Mlada și 5-0 cu Jablonec)

8 pase decisiveși trei goluri are șeptarul Slaviei în acest sezon în toate competițiile (31 de partide)

"Nu știu dacă a fost cel mai bun joc al meu la Slavia, îl las pe antrenor să spună acest lucru. Nu contează cine e cel mai bun, e important doar să adunăm puncte și să fim din nou campioni" "Îmi pare rău că jucăm fără fani acum, dar îi simțim aproape. Mă bucur că i-am făcut fericiți cu o victorie atât de frumoasă" -  Nicolae Stanciu, mijlocaș Slavia

Slavia - Jablonec 5-0

VIDEO. Nicolae Stanciu nu lasă Dinamo să moară » E membru DDB Elite

Citește și alte știri despre Nicolae Stanciu: 

VIDEO Nicolae Stanciu, meci PERFECT pentru Slavia: gol și două pase de gol geniale

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul de la Slavia: „Așa vrem să fie mereu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Mai 2020, 14:28

Joacă atât de bine pentru că a devenit membru DDB!:))

110050670309137
Ion Ion  •  31 Mai 2020, 12:28

8 assisturi si 3 goluri in 31 de meciuri, jucator de duzina !

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  31 Mai 2020, 12:00

Parca ar fi jucat excelent 10 meciuri. Nici vorba. A facut un meci bun si atat. Mai discutam cand va avea in spate cel putin 10-15 meciuri excelente. Pana atunci mai este mult !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează