INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

VIDEO Stanciu e din nou campion cu Slavia! Gol și assist pentru român în ultimul meci

Slavia Praga, echipa la care joacă Nicolae Stanciu, a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Cehia, cu 4 runde înainte de finalul sezonului.
Slavia Praga, echipa la care joacă Nicolae Stanciu, a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Cehia, cu 4 runde înainte de finalul sezonului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 21:43 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 22:32

Slavia Praga, echipa la care joacă Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv), a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Cehia, cu 4 runde înainte de finalul sezonului. 

Slavia nu a fost învinsă în actualul campionat. De altfel, elevii lui Jindrich Trpisovsky nu au mai pierdut de 43 de meciuri în competiția internă. 

Egalul consemnat între Slovan Liberec și Sparta Praga, 2-2, i-a adus Slaviei al 7-lea campionat după 1993, când a avut loc „Divorțul de Catifea” - dizolvarea Cehoslovaciei în Republica Cehă și Slovacia.

Nicolae Stanciu e campion în Cehia cu Slavia Praga!

Stanciu mai are un titlu cu Slavia, cucerit anul trecut. În actuala stagiune, românul a strâns 41 de meciuri în tricoul praghezilor, reușind 11 goluri și 5 pase decisive.

Repriză stelară pentru Nicolae Stanciu cu Plzen

Slavia Praga a aflat că e campioană chiar înaintea meciului din această seară cu Plzen (5-1). Stanciu, introdus după pauză, a reușit să-și treacă în cont o pasă decisivă și un gol:

  • min. 72: Din colțul careului mare, Stanciu i-a pus mingea pe frunte lui Alexander Bah, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
  • min. 84: Românul a închis tabela cu o execuție splendidă, de la 20 de metri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, nr. 1 în Scoția! Performanță remarcabilă reușită de mijlocașul lui Rangers

Dubla” lui Cristiano Ronaldo o ține pe Juventus în lupta pentru locurile de Champions League! Cum arată lupta din Serie A

Playtech: Secretul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Ce deține, de fapt, lângă București. Puțini români știu asta


Comentarii (1)
2980001048705863
Nick Mester  •  02 Mai 2021, 22:57

Felicitări, Nico Stanciu! —— Fotbalul este mai frumos cu suporteri în tribune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează