INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu a marcat din nou și o duce pe Slavia la 3 puncte de un nou titlu

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat pentru Slavia Praga, în victoria 2-1 cu Zlin, din etapa etapa cu numărul 28 a primei ligi din Cehia. Echipa internaționalului român e la o victorie de un nou titlu!
Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat pentru Slavia Praga, în victoria 2-1 cu Zlin, din etapa etapa cu numărul 28 a primei ligi din Cehia. Echipa internaționalului român e la o victorie de un nou titlu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 22:15 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 22:39

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat pentru Slavia Praga, în victoria 2-1 cu Zlin, din etapa etapa cu numărul 28 a primei ligi din Cehia. Echipa internaționalului român mai are nevoie de o victorie în ultimele 6 runde, pentru a cuceri un nou titlu.

Zlin a deschis scorul în minutul 7, printr-un penalty transformat de Potocny. Slavia s-a aruncat în ofensivă. A preluat controlul total al partidei, iar în minutul 29 a reușit egalarea, la finalul unei acțiuni prelungite de atac, în care a dus nu mai puțin de 7 fotbaliști la marginea careului advers. Stanciu a venit lansat în flancul stâng, a primit o pasă excelentă de la Tecl și a tras cu stângul, la colțul scurt. Golul victorie a fost semnat de Jan Kuchta, în minutul 50, cu un șut simplu, cu latul din 5 metri.

VIDEO cu golul marcat de Stanciu

Nicolae Stanciu, sezonul carierei 

Nicolae Stanciu a ajuns la 11 reușite în acest sezon, doar în campionat. Internaționalul român ocupă locul secund în clasamentul golgeterilor, după colegul Kuchta. Stanciu are și 5 pase decisive. 

3 goluria înscris Stanciu în actuala ediție de Europa League

Slavia bate toate recordurile în Cehia!

Slavia Praga mai are nevoie de o victorie în ultimele 6 runde, pentru a deveni matematic campioană. Formația lui Nicolae Stanciu mai duce acum doar o luptă cu recordurile. Este neînvinsă în acest sezon, după 28 de meciuri.

Ultima înfrângere internă pe teren propriu datează din august 2018.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Schalke 04, prima echipă retrogradată din Bundesliga » Bielefeld a „îngropat-o”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează