INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

UPDATE Wuhan Three Towns a anunțat despărțirea de Nicolae Stanciu » Unde ajunge „căpitanul” naționalei României

Articol de , - Publicat joi, 07 septembrie 2023 20:45 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 20:45

Mijlocașul Nicolae Stanciu (30 de ani) pleacă din China, unde a evoluat la formația Wuhan Three Towns începând cu luna martie 2022. Internaționalul român se transferă în Arabia Saudită, la Damac, acolo unde va fi antrenat de Cosmin Contra (47 de ani). 

UPDATE 20:45 / Wuhan a anunțat despărțirea de Stanciu 

Wuhan Three Towns, campioana Chinei, a anunțat oficial despărțirea de Nicolae Stanciu: „Îi mulțumim că ne-ai fost alături în această perioadă. Îți dorim mult succes în continuare”.

Wuhan Three Towns a anunțat despărțirea de Nicolae Stanciu » Unde ajunge „căpitanul” naționalei României

Câștigător al titlului și al Supercupei cu formația Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu părăsește formația chineză după un an și jumătate. Internaționalul cu 60 de meciuri în tricoul primei reprezentative semnează în Arabia Saudită, cu Damac, unde va fi antrenat de Cosmin Contra, notează Prosport. 

Nicolae Stanciu pleacă de la Wuhan Three Towns și semnează cu Damac, unde va fi antrenat de Cosmin Contra 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Nicolae Stanciu va semna un contract valabil pe doi ani cu saudiții de la Damac și va încasa un salariu anual de două milioane de euro. 

Cei de la Wuhan Three Towns ar fi vrut să-l păstreze pe Nicolae Stanciu. Chinezii i-au oferit acestuia prelungirea contractului, iar Nicolae Stanciu ar fi urmat să încaseze un salariu anual de 2,5 milioane de euro. 

Doar că Nicolae Stanciu a refuzat propunerea, susțin sursele GSP. El a purtat o discuție cu Anamaria Prodan, agentul lui, și i-a spus acesteia că vrea să vină mai aproape de casă, deoarece soția și copiii lui nu s-au adaptat la viața din China. 

„Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac”, a declarat Anamaria Prodan, conform Fanatik. 

Nicolae Stanciu ajunsese în China în martie 2022 

Nicolae Stanciu era jucătorul chinezilor de la Wuhan Three Towns din martie 2022, după ce plecase de la Slavia Praga, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. El a adunat în tricoul lui Wuhan Three Towns 53 de apariții, a înscris 11 goluri și a dat 26 de pase de gol. 

Crescut de echipa din orașul natal, Unirea Alba-Iulia, Nicolae Stanciu a mai jucat în carieră la FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli (Arabia Saudită) și Slavia Praga

VIDEO. Nicolae Stanciu și topul celor mai buni trei jucători împotriva cărora a jucat: „Messi cred că ne-a visat el! Dribra cu eleganța lui Sânmărtean”

Citește și: 

Dan Șucu, întrebat frontal despre nepotisme, după ce fiul lui a fost pus căpitan la Rapid: „Nu pot fi obiectiv, mi-e imposibil”

România are un puști teribil care l-a dat pe spate pe legendarul Paulo Sousa » Chemat în premieră la lot: „Printre cei mai buni la o echipă de Serie A!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
VanBasten
VanBasten  •  08 Septembrie 2023, 14:36

Capitanul nationalei da China pe Saudia. Altadata ar fi dat Spania pe Italia.

nicto
nicto  •  08 Septembrie 2023, 09:37

In sfarsit! !! a facut pasul... capitanul RO se transfera din China in Saudia lui Shumy....

Shogun01
Shogun01  •  08 Septembrie 2023, 08:37
Postat de parpalache pe 07 Septembrie 2023, 16:26

Niciodata Nicușor nu a fost banuit ca-l duce mintea,dar acum se intrece pe sine!Pai mai fraților- ziceți și voi:Pleaca din China-unde era titular și campion-și unde i s-a propus și marirea salariului- la 2,5 milioane/an!Motivând ca familia și copii nu s-au adaptat la viața de acolo!Buun!Dar unde se duce?!Se duce in...Arabia Saudita!Pe un salariu...mai mic(doua milioane/an)!Și nici macar pe coasta Golfului -unde sunt mulți europeni, iar Dubai e aproape!Nu!Se duce in...Buraidah,oraș(maricel ce-i drept-300 de mii de locuitori)...in centrul Arabiei Saudite!Acolo,cum se vor acomoda familia și copii?!Aa,daca s-a hotarât sa treaca la islamism,va fi perfect!

ce le sti tu pe toate... uitasi de prima de instalare. Cat este?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează