INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Nicoliţă apreciază echipa lui Reghe: "E pentru prima oară cînd Steaua are faţă de Champions League"

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 00:15

Din Franţa, Bănel Nicoliţă afirmă că, în momentul de faţă, jucătorii stelişti se pot bate cu orice echipă din Liga Campionilor.

Bănel Nicoliţă are 28 de ani şi vrea să-şi încheie cariera de fotbalist în Franţa, la actuala sa echipă, Saint-Etienne, sau oriunde în Europa, dar nu la Steaua! Bănel a intrat în istoria clubului din Ghencea ca fiind al doilea jucător stelist ca număr de meciuri în competiţiile europene, 64, după Marius Lăcătuş, cel care conduce cu 72 de prezenţe.

"Nu ştiu dacă voi reveni la Steaua pe final de carieră. Mai am un an cu St. Etienne, vom vedea dacă voi continua cu ei, dacă nu, asta e viaţa, dar vreau să rămîn în Europa, nu neapărat în Franţa", a dezvăluit Bănel pentru DigiSport.

"Echipa are valoare!"
Fostul mijlocaş al Stelei a comentat prestaţia jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf din acest sezon, după ce roş-albaştrii au reuşit minuni în campionat, dar au şi cîştigat partidele din Europa League contra lui Ajax şi Chelsea: "Steaua a fost foarte puternică în special la capitolul fizic. Echipa a demonstrat că are valoare mai ales atunci cînd a eliminat-o pe Ajax şi cînd a învins-o pe Chelsea. Atît olandezii, cît şi englezii au venit cu cele mai bune echipe, aşa că rezultatele sînt cu atît mai bune".

Bănel crede că succesul Stelei i se datorează în mare parte preparatorului neamţ Thomas Neubert, care le-a făcut un program spartan jucătorilor stelişti.

"Sincer să fiu, nu mă aşteptam ca Steaua să aibă un asemenea parcurs, dar mi-am dat seama, după mai multe meciuri, de atmosfera care este acolo, de unitatea grupului. Formează o echipă sudată şi extrem de puternică fizic, lucru care a contat. În momentul de faţă, pentru prima oară după mult timp, Steaua este o echipă la nivelul Champions League şi poate bate orice adversar", a mai comentat mijlocaşul.

"M-au impresionat Chipciu, Adi Popa, Gardoş şi Chiricheş. Dar cel mai mult mi-a plăcut de Chipciu, un fotbalist excelent şi foarte talentat" (Bănel Nicoliţă, mijlocaş Saint-Etienne)

"Nu cred că Adrian Mutu va ajunge să joace pentru Steaua, el fiind dinamovist. Nu-l văd acolo!" (Bănel Nicoliţă, mijlocaş Saint-Etienne)

3 goluri a marcat Bănel în campionatul Franţei pentru Saint-Etienne în cele trei sezoane petrecute în Ligue 1

2,2 milioane de euro este cota de transfer a lui Nicoliţă conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
comunist
comunist  •  28 Aprilie 2013, 10:56
Postat de flavoneus pe 28 Aprilie 2013, 10:32

Saracu banel, pe vreama Stelei cu Adrian ilie si Lacatus n-avea televizor acasa:)

Avea dar era furat si nu stiau ai lui sa il porneasca.

flavoneus
flavoneus  •  28 Aprilie 2013, 10:32

Saracu banel, pe vreama Stelei cu Adrian ilie si Lacatus n-avea televizor acasa:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează