INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Niculescu a debutat în forţă

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Abia sosit, Claudiu Niculescu a şi debutat la Duisburg cu o pasă de gol. Au marcat, în schimb, Filipescu şi Tararache

Claudiu Niculescu a fost tare grăbit. Miercuri a semnat contractul pe 18 luni cu Duisburg, iar ieri a şi debutat în Bundesliga. Fostul atacant dinamovist nu s-a descurcat deloc rău contra Borussiei Dortmund (3-3). Titular lîngă slovenul Lavrici, fiind preferat nigerianului Ishiaku, el s-a remarcat în special în minutul 32. Atunci, la un contraatac, i-a pasat lui Willi, al cărui şut plasat de la marginea careului mare a dus scorul la 2-0. După ce a fost tăvălit de Worns (42), Claudiu a avut o bună şansă de gol (44), dar mingea trimisă de la 16 metri a fost blocată cu emoţii de portarul Ziegler. Ulterior, a luat un "galben" înainte de a fi înlocuit în minutul 76 cu Molders.


Dacă nu a înscris Niculescu, au făcut-o în schimb colegii săi Iulian Filipescu şi Mihai Tararache. Primul a deschis scorul în minutul 18, cînd a reluat cu stîngul din 9 metri în urma unui corner executat de bosniacul Grlici. Seria golurilor gazdelor a închis-o Tararache (59), din penaltyul obţinut de Grlici: "Şut mult prea bine aşezat pentru a putea fi oprit de Ziegler", l-a caracterizat bisăptămînalul "Kicker".


Reuşitele românilor nu au ajutat-o însă suficient pe Duisburg. Deşi a condus cu 2-0 şi 3-1, "lanterna roşie" din Bundesliga s-a văzut egalată în prelungiri. Unica satisfacţie: nu a pierdut nici unul din ultimele 6 meciuri cu Dortmund.

76 de minute a evoluat Claudiu Niculescu la prima sa apariţie în tricoul lui Duisburg
2 e numărul golurilor marcate de Tararache în actuala Bundesliga: Filipescu are unul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  03 Februarie 2008, 14:35

cacat de dinamovist.FORZA STIINTA

 •  03 Februarie 2008, 14:26

Bravo Clau

 •  03 Februarie 2008, 12:06

niculescu nu a fost preferat pt ishiaku cum ziceti voi, pt ca nigerianul joaca la cupa africii si nici nu era in lotul lui Duisburg!!! ziaristi de pomina!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close