INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Nicolae Stanciu n-a impresionat la națională, dar e perfect la Slavia Praga: jucătorul lunii în Cehia! „Dedic acest premiu echipei”

Nicolae Stanciu alături de coechipieri la Slavia Praga
Nicolae Stanciu alături de coechipieri la Slavia Praga

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 16:10 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 16:18

Playmakerul Slaviei Praga, Nicolae Stanciu, 27 de ani, a fost ales cel mai bun fotbalist al campionatului din Cehia în martie, când a înscris patru goluri, două din penalty.  

Un mare paradox. Nicolae Stanciu e excelent la Slavia, liderul campioanei Cehiei, care conduce jocul ofensiv al echipei pragheze, reușind să și marcheze deseori în ultimul timp. În timp ce la națională se pierde în anonimat, nu iese în evidență și nici nu poate trage „tricolorii” după el. Niciun gol în primele trei partide la startul preliminariilor CM 2022. Diferența? La Slavia evoluează ca decar, la lot e în fața apărării de cele mai multe ori.

Nicolae Stanciu, patru goluri în trei meciuri de campionat

În Cehia, a avut o supriză la întoarcerea de la națională. A fost ales cel mai bun jucător al campionatului în luna martie (la fel, antrenorul Jindrich Trpisovsky), când a înscris patru goluri, două din penalty: 1 la 2-1 cu Banik, două la 3-0 cu Mlada și încă 1 la 4-0 cu Opava. În afara acestor reușite, a mai punctat în fiecare meci cu Glasgow Rangers, în „optimile” Europa League.

Reproșurile lui Gigi Becali pentru Mirel Rădoi: „Octavian Popescu trebuia să fie la naționala mare, iar România pe primul loc!”
FCSB
Reproșurile lui Gigi Becali pentru Mirel Rădoi: „Octavian Popescu trebuia să fie la naționala mare, iar România pe primul loc!”

Stanciu: „Acest premiu este pentru toți jucătorii, nu îl câștig eu singur”

„Înseamnă mult pentru mine, sunt bucuros că am primit acest premiu, dar este pentru toți jucătorii, nu îl câștig eu singur. Sunt mulțumit că am ajutat echipa, însă toți am jucat bine, de aceea vreau să dedic trofeul echipei”, a declarat Stanciu pentru televiziunea clubului.

Nicolae Stanciu afirmă că „acum am încredere, execut penalty-urile și marchez, chiar dacă nu e ușor. Cu Leverkusen am ratat. Totuși, atunci am tras la 30 de secunde după ce am intrat pe teren, nu eram pregătit, nici nu atinsesem mingea”.

13 goluriși 6 assisturi are Nicolae Stanciu în 33 de meciuri jucate în acest sezon la Slavia

8 goluria marcat șeptarul roș-albilor în ultimele opt partide din campionat și Europa League

2.390 de minutea jucat Stanciu în toate competițiile la echipa pragheză (72,4 în medie pe meci)

Citește și: 

Becali, reproșuri pentru Mirel Rădoi: „Octavian Popescu trebuia să fie la echipa națională mare, iar România pe primul loc!”

Oltenii au un as în mânecă înainte de derby-ul cu FCSB! Pe ce se bazează Craiova pentru o victorie istorică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  03 Aprilie 2021, 21:20

Radoi nu stie sa il foloseasca. Exagerand un pic, imaginati-va cum ar juca Messi pe post de libero. Radoi a trecut si el examenul de licenta si se crede buricul pamantului. Alt *** (Stoichita) nu are nici el cum sa ajute, pentru ca nici unul din ei nu le are deloc cu tactica. PS. Sper ca nu crede nimeni ca Radoi a facut formatia U21 acum doi ani - a preluat o formatie gandita de la A-Z de Isaila, Mirel doar a motivat-o (nu ii neg meritul respectiv).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210840167840181
Zarescu Mircea Cristian  •  03 Aprilie 2021, 16:36

Paradox este in capul vostru. Când ai in echipa nulități nu poți să joci. In Cehia are echipa care să îl susțină.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close