INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA / BUNDESLIGA

Nimeni nu-l vrea pe Albert Streit: "M-am oferit să joc şi GRATIS. Degeaba!"

Albert Streit
Albert Streit

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 22:35

S-a aflat cîndva în vederea Federaţiei Germane de Fotbal, pentru o eventuală convocare în naţionala "panzerelor", dar acum a ajuns să fie refuzat de orice club la care se autopropune, deşi ar juca şi gratis! Românul Albert Streit este disperat că nu-şi găseşte mai repede o echipă:

"Am avut două întâlniri cu cei de la Augsburg, dar din cauza sezonului trecut, nu mi-au oferit niciun angajament. Nu mai am nicio speranţă. M-a oferit să joc fără salariu, să iau bani doar din bonusuri de performanţă, dar n-am primit nimic. Cariera mea este ruinată. Cluburile se tem să mă angajeze", a spus Streit în presa germană.

Acesta dorea să revină la Eintracht Frankfurt, echipă pentru care a bifat aproape 100 de meciuri, dar nici acolo nu este loc pentru el: "M-aş duce pe jos, în picioarele goale, pînă la Frankfurt. Este un club superb şi aş vrea să pot ajuta şi eu la întoarcerea imediată în Bundesliga", declara fotbalistul în Bild în urmă cu 3 săptămîni.

În vîrstă de 31 de ani, Streit a evoluat de-a lungul carierei sale la Eintracht, la Woflsburg, la Koln, la Hamburg şi la Schalke 04. Are 4 selecţii în naţionala B a Germaniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
combat18
combat18  •  27 Iunie 2011, 19:25

Il vreti la steaua ?

ciocaneanu
ciocaneanu  •  27 Iunie 2011, 18:36

Din nefericire pt. tine ti s-a dus buhul ca esti o "curwa" si nimeni nu mai vrea sa-si bata cuie in talpa, sa fie lasat cu ochii in soare cind se asteapta mai putin. Cu nemtii nu te joci ca pe Dimbovita. Cum iti asterni asa dormi. Au ajuns sa te injure si copiii si sa te arate cu degetul.

zidane92
zidane92  •  22 Iunie 2011, 10:50

daca chiar ar vrea sa vina pe gratis luati-l la dinamo e jucator bun de tot

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close