INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA, AZI, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE DOLCE 1

Nu e cupa lui Bănel! » Nicoliţă nu este în lotul lui St. Etienne pentru finala cu Rennes

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 20:22

Într-un sezon cumplit, în care mai mult a suferit decît a jucat din cauza multiplelor accidentări, inclusiv o intervenţie chirurgicală la cvadricepsul drept în decembrie, Bănel Nicoliţă mai primeşte o veste proastă pe finalul stagiunii: nu face parte din lotul lui Saint-Etienne pentru finala Cupei Ligii Franţei.

Ar fi fost primul său trofeu în Hexagon din 2011, un trofeu pe care clubul verzilor îl aşteaptă de 32 de ani. Din 1981, de la ultimul titlu de campioană (are 10), ASSE n-a mai cîştigat nimic.

Joi, antrenorul Christophe Galtier i-a spus lui Bănel că nu e printre cei 18 jucători pentru meciul cu Rennes de pe Stade de France. "A fost o surpriză", a comentat L'Equipe. "Galtier crede că românul n-a atins nivelul dorit după accidentare şi trebuie să rămînă la Saint-Etienne pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică".

156 de minute a jucat Bănel la ASSE în tot acest sezon (3 meciuri de Ligue 1)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  20 Aprilie 2013, 09:38

orcum daca castiga echipa sa va avea cupa in palmares....pacat ca banel sa accidentat dar var reveni in sezonul viitor...hai banele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează