INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Nu mai contează nici la Cesena » Jumătate de normă pentru Mutu

Mutu (dreapta, în duel cu Marco Motta) nu s-a trezit încă după amicalul cu Uruguay foto Agerpes
Mutu (dreapta, în duel cu Marco Motta) nu s-a trezit încă după amicalul cu Uruguay foto Agerpes

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 22:35

Fluierat din start de tifosi, nervos şi fără chef, atacantul român a fost spectator în teren o repriză, obligîndu-l pe antrenor să-l schimbe în pauză la 0-0 cu Catania.

Pauza forţată dictată de antrenorul Beretta după escapada din Bucureşti nu i-a servit lui Mutu. Revenit între titulari, atacantul român nu a putut scoate Cesena din seria neagră (cinci eşecuri la rînd!). "Lanterna" a remizat ieri acasă (0-0) cu Catania, într-un joc restanţă amînat de două ori din cauza zăpezii, şi e din ce în ce mai aproape de Serie B.

Mai mult, n-a rămas în teren decît 45 de minute, fiind schimbat la pauză! Semn că, după recenta excludere din lot cu Fiorentina, nu a înţeles nimic nici din ultimatumul presei locale "Luptă sau lasă-ne!".

Nervos, a început cu un cot aplicat lui Bellusci. Fanii l-au luat imediat în primire şi l-au fluierat în minutul 12 la o banală pasă greşită. Mutu s-a văzut timid la finalizare (20) cu un cap anemic mult pe lîngă poartă. Atmosfera s-a aprins imediat, după ce Pudil a luat "roşu" şi Beretta a fost expediat în tribună!

În zece oameni, Cesena a suferit mai tare, iar Adrian a rămas la vestiare! Nemulţumit de Mutu, Beretta i-a mai dat o lecţie dură şi l-a înlocuit pe "decarul" său cu un puşti de 18 ani. Mijlocaşul Tommaso Arrigoni, care nu evoluase decît 14 minute în acest campionat!

7 pase bune din 10, un şut, un dribling şi două dueluri cîştigate din 6 a fost bilanţul lui Mutu în 45 de minute cu Catania
28 de zile au trecut de la ultimul gol marcat la Cesena de Mutu, care a deschis scorul la 2-3 cu Lazio

Beretta: "Mutu s-a accidentat"

Antrenorul "Briliantului" a pus la finalul meciului decizia de a-l schimba pe român pe seama unei probleme medicale. "Înlocuirea lui Mutu nu a fost tactică, el a avut o problemă la aductori. Mutu a făcut un meci bun, făcusem deja o schimbare, nu mai voiam, dar am fost obligat, la fel ca şi în cazul lui Santana", a precizat Beretta.

A mai ieşit la pauză

Meciul cu Catania a fost al doilea în care Mutu n-a prins decît 45 de minute la Cesena. A păţit-o şi la 1-5 cu AS Roma. La fel de slab a evoluat pe 21 ianuarie, pe "Olimpico", diferenţa fiind că atacantul Cesenei a solicitat singur schimbarea la pauză, la 0-3. Şi i-a explicat lui Daniele Arrigoni că nu poate da randamentul dorit, iar antrenorul de atunci l-a retras imediat pe bancă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
flo_ax
flo_ax  •  08 Martie 2012, 03:21

bai oamenilor, nici Ibra sau ce atacant din ITalia vreti voi, nu poate face nimic la Cessena! Meci dupa meci iau cartonase rosii, aparare de cascadorii rasului, portarul ia goluri de incepator! Pai in meciul cu Lazio, a marcat, a obtinut penalty si eliminare! Ce vreti mai mult? Si echipa cu om in plus a incasat 3 goluri si la revedere! M-am uitat si eu la meciurile Cessenei, nicio pasa utila, el in loc de varf joaca un fel de mijlocas, vine sa-si ia mingi de la mijloc

ronaldo666
ronaldo666  •  08 Martie 2012, 02:11
Postat de alpin pe 07 Martie 2012, 22:55

Stie cineva cati ANI au trecut de la ultimul meci bun jucat de Mutu?! Eu nu-mi amintesc.

nici 2 luni nu sunt a fost cu novara cand a dat doua goluri sh a contribuit sh la golul 3 sh cu lazio cand a dat un gol sh a obtinut un penalty

yo_yo
yo_yo  •  08 Martie 2012, 01:47
Postat de alpin pe 07 Martie 2012, 22:55

Stie cineva cati ANI au trecut de la ultimul meci bun jucat de Mutu?! Eu nu-mi amintesc.

cateva luni. cesena genoa cu 2 goluri incredibile. ce vrei? joaca in italia nu in EAU, FRA ori Ro. Plus nu are echipa. Poate revine la fiorentina...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează