INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AUXERRE

Nu mai vor să-i dea banii! Moldovan a fost demis pentru "încălcare gravă a contractului", liderii clubului încercând să nu-l mai despăgubească

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 00:00

Sâmbătă, la o zi după furtunoasa conferință a lui Viorel Moldovan, care îl acuza pe președintele lui Auxerre de situația teribilă a echipei, L'Equipe atrăgea atenția: "Guy Cotret l-ar demite pe român, dar clubul nu are bani de compensații. Și antrenorul e sprijinit de fotbaliștii săi".

Totuși, acesta a ignorat dorința lotului și ar fi găsit soluția să scape de tehnician fără a-i mai plăti nimic. Concediat după doar trei luni, deși avea angajament pe două sezoane, cu 500.000 de euro salariu. Cotret l-a dat afară pe Moldovan pentru "încălcarea gravă a contractului", nu pentru rezultatele slabe ale alb-albaștrilor.

"M-am sacrificat"

Astfel, Auxerre susține că vina totală îi aparține antrenorului la această ruptură intempestivă. Iar luni, când se va întâlni ultima oară cu Moldovan ca să încheie definitiv legătura, oficialul burgund îi va putea reduce la minimum despăgubirea!

Viorel și-a luat deja adio de la jucători. După despărțire, a comentat laconic: "Trebuia să spun lucrurilor pe nume, poate că declarațiile mele vor influența pozitiv viitorul echipei. M-am sacrificat, asta e viața".

"Trag la galere aici ca un idiot. Singur. Dacă nu facem ceva pentru echipă, mai bine ne aruncăm în râul Yonne. Șefii mi-au zis să nu mă plâng presei, dar nu-mi pasă"
Viorel Moldovan, la ultima conferință la Auxerre

5 înfrângeria suferit Auxerre cu Moldovan antrenor (o singură victorie), locul 19 după 9 etape în Ligue 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 10:10

Te-ai apucat, stimate domn, sa faci ordine in Franta? Cred ca nu ai toate 'tiglele' pe casa. Ai rezolvat cu Romania, cu FRF, cu LPS, CCA si ca un bun bun european te-ai apucat sa deretici prin cluburile franceze. Esti tare dom'le !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează