INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

O echipă italiană a fost retrogradată în liga a treia din cauza blaturilor » Formaţia unui român a profitat de această decizie

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 14:00

Federaţia Italiană de Fotbal a decis ca formaţia din liga secundă Catania să fie retrogradată în al treilea eşalon fotbalistic.

Fosta formaţie a lui Nicolae Dică va începe sezonul din liga a treia italiană cu 12 puncte de penalizare şi o amendă de 150.000 de euro în urma implicării într-un caz de meciuri trucate, anunţă Gazzetta dello Sport.

Preşedintele clubului Catania, Antonino Pulvirenti, a fost suspendat timp de cinci ani din orice activitate legată de fotbal şi a primit o amendă de 300.000 de euro.

Pulvirenti a recunoscut în faţa anchetatorilor, la sfîrşitul lunii iunie, că a plătit pentru trucarea a cinci meciuri din sezonul precedent, în scopul evitării retrogradării în liga a treia.

Cele cinci meciuri sunt Varese - Catania (0-3, în 2 aprilie), Catania - Trapani (4-1, în 11 aprilie), Latina - Catania (1-2, în 19 aprilie), Catania - Ternana (2-0, în 24 aprilie) şi Catania - Livorno (1-1, în 2 mai).

De asemenea, Tribunalul Federal Naţional a decis ca formaţiile Teramo şi Savona, care au evoluat în sezonul trecut în liga a treia, să fie retrogradate în cea de-a patra divizie, după ce au trucat meciul direct. În urma victoriei de la Savona, echipa Teramo, unde este legitimat şi românul Vasile Mogoş, a obţinut promovarea în Serie B, anunţă Mediafax.

200.000 €e cota lui Mogoş pe transfermarkt. Fotbalistul are 22 de ani şi s-a născut la Vaslui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  20 August 2015, 17:39

Dacă ar juca în Italia , Jijitorul analfabetului reje ar fi fost de mult în liga a 15-a ...

caminero
caminero  •  20 August 2015, 17:09
Postat de caminero pe 20 August 2015, 15:50

Păi te pui cu ***? Atît cei de la Catania cît şi cei de la FCSB ...

Cuvîntul cenzurat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  20 August 2015, 16:25

daca steaua(fcsb) si viitorul erau in italia acum jucau prin liga a 4 a...dar la noi reciprocitatile si jocurile trucate sunt calificate oficial :" omenii "

Vezi toate comentariile (10)
Comentează