INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

O gură de aer: Stanciu a primit o veste excelentă! Șansa nesperată primită în Belgia

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 14:02

Nicolae Stanciu (23 ani) a fost rezervă în ultimele două meciuri ale lui Anderlecht din campionat, însă și-ar putea recăpăta în scurt timp locul de titular în echipa lui Rene Weiler.

Conform publicației hln.be, Stanciu va reveni în primul "11" al lui Anderlecht datorită faptului că algerianul Sofiane Hanni va pleca la Cupa Africii pe Națiuni și nu va mai putea evolua pentru belgieni între 14 ianuarie și 5 februarie. 

Cum și ghanezul Acheampong va fi plecat la Cupa Africii, Stanciu va reveni aproape sigur printre titularii lui Rene Weiler

Următorul meci al lui Anderlecht va fi pe 22 ianuarie, când va primi vizita lui St. Truiden. 

După 21 etape, Anderlecht se află pe locul doi, cu 41 puncte, la două lungimi de liderul Club Brugge. 

5 goluria reușit Stanciu pentru Anderlecht în toate competițiile, în 23 meciuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
132331260571303
Popa Basca  •  06 Ianuarie 2017, 18:58

In mod normal,o veste excelenta referitoare la un fotbalist,oricare ar fi el, ar suna cam asa: nu are concurent pe postul lui! Faptul ca Stanciu primeste sansa de a juca,datorita absentei titularului,este jignitoare pentru mine,ca roman si ar trebui sa fie jignitoare si pentru el,ca sportiv.

catalynn
catalynn  •  06 Ianuarie 2017, 17:29

Jiji a luat 8 milioane pe el (ma îndoiesc ca va mai lua si ultimile 2 insa io sper sa le ia ca FCSBecali sa poata acoperi o parte cat mai mare din prejudiciul produs CSA) pt ca i-a mințit pe aia ca Stanciu a jucat la Steaua. Sa il vedem vânzând jucatori pe atâtea milioane venind de la FCSBecali .... Si de asemenea de abia astept sa vad "noua galerie" :-)))) strigând Hai Steaua! pt o echipa care nu se numește Steaua :-))))

mal.
mal.  •  06 Ianuarie 2017, 17:26

Bravo Stanciu! Buna ca pleacă doi africani sa ajungi titular! Atenție, sa nu vina vreun coreean! 10 mil euro jucați la păcănele!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează