INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

O variantă și mai bună pentru Ianis Hagi » Un superclub din Spania!

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 18:46

Dacă nu e Lazio, ar putea fi FC Sevilla pentru Ianis Hagi. Andaluzii vor să profite de indecizia lui Rangers și de dorința lui Genk de a-l vinde.

Legat de Ianis Hagi, un singur lucru e cert. Până la sfârșitul actualului sezon, mijlocașul în vârstă de 21 de ani e împrumutat de Genk la Rangers. Clubul scoțian are prima opțiune de transfer, pentru 5 milioane de euro, dar încă ezită. Toți vorbesc frumos de "tricolor" la Glasgow. Însă și managerul Steven Gerrard, și directorul sportiv Ross Wilson au declarat că așteaptă. Nu se grăbesc să acționeze în acest caz.

După ce jurnaliștii italieni au scris că Ianis e pe lista lui Lazio, spaniolii anunță acum că există o variantă mai bună pentru el. "Sevilla ar fi din nou interesată de Hagi", a dezvăluit azi cotidianul La Razon, în ediția sa de Andaluzia. Monchi, faimosul director sportiv al Sevillei, ar putea profita de indecizia lui Rangers și de dorința lui Genk de a-l vinde în această vară.

Zilele trecute, Ianis declara într-un interviu pentru Marca: "Mă simt puțin spaniol. Tata a jucat la Real și Barcelona, iar eu mi-am petrecut 15 ani la rând vacanța în vila pe care a cumpărat-o la Mallorca, în perioada blaugrana. Mă încântă stilul de fotbal din LaLiga și chiar mă văd într-o zi jucând aici".

Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Transferul lui Ianis Hagi, blocat de Gică Hagi! „Regele” i-a interzis să meargă acolo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
remarque
remarque  •  09 Mai 2020, 10:24

si-asa-mi vine cateodata......

lake1001
lake1001  •  09 Mai 2020, 04:58

E ca la biserică, dai bani si popa citeşte. Ovidu ' scrie pe fruntea lui.

lake1001
lake1001  •  09 Mai 2020, 04:54

GSP, eu dacă dau o litră de ţuică scrieţi de mine că mă transfer din lichid în solid? Ca ăla din Terminatoru' 2 ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează