STRANIERI  ·  SPANIA

O variantă și mai bună pentru Ianis Hagi » Un superclub din Spania!

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de — Vineri, 08 Mai, 18:46

Dacă nu e Lazio, ar putea fi FC Sevilla pentru Ianis Hagi. Andaluzii vor să profite de indecizia lui Rangers și de dorința lui Genk de a-l vinde.

Legat de Ianis Hagi, un singur lucru e cert. Până la sfârșitul actualului sezon, mijlocașul în vârstă de 21 de ani e împrumutat de Genk la Rangers. Clubul scoțian are prima opțiune de transfer, pentru 5 milioane de euro, dar încă ezită. Toți vorbesc frumos de "tricolor" la Glasgow. Însă și managerul Steven Gerrard, și directorul sportiv Ross Wilson au declarat că așteaptă. Nu se grăbesc să acționeze în acest caz.

După ce jurnaliștii italieni au scris că Ianis e pe lista lui Lazio, spaniolii anunță acum că există o variantă mai bună pentru el. "Sevilla ar fi din nou interesată de Hagi", a dezvăluit azi cotidianul La Razon, în ediția sa de Andaluzia. Monchi, faimosul director sportiv al Sevillei, ar putea profita de indecizia lui Rangers și de dorința lui Genk de a-l vinde în această vară.

Zilele trecute, Ianis declara într-un interviu pentru Marca: "Mă simt puțin spaniol. Tata a jucat la Real și Barcelona, iar eu mi-am petrecut 15 ani la rând vacanța în vila pe care a cumpărat-o la Mallorca, în perioada blaugrana. Mă încântă stilul de fotbal din LaLiga și chiar mă văd într-o zi jucând aici".

Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (16)

remarque  •  09 Mai 2020, 10:24

si-asa-mi vine cateodata......

lake1001  •  09 Mai 2020, 04:58

E ca la biserică, dai bani si popa citeşte. Ovidu ' scrie pe fruntea lui.

lake1001  •  09 Mai 2020, 04:54

GSP, eu dacă dau o litră de ţuică scrieţi de mine că mă transfer din lichid în solid? Ca ăla din Terminatoru' 2 ?

Vezi toate comentariile (16 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1