INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL - SYDNEY WANDERERS

Oamenii lui Laurenţiu Reghecampf nu-şi revin după arbitrajul din finala Ligii Campionilor Asiei » "Nici la liga a treia nu am crezut că se poate întîmpla aşa ceva"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 14:42

Al Hilal a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, în faţa celor de la Sydney Wanderers, după ce în tur a pierdut cu 1-0, iar meciul retur de sîmbătă a terminat la egalitate, scor 0-0.
La finalul meciului, cei de la Al Hilal au acuzat arbitrajul: "Am avut şi ocazii şi penalty. E păcat că am pierdut în faţa a 65.000 de oameni.

E cel mai urît sentiment. Cel mai important e să mergem mai departe, să cîştigăm campionatul şi Cupa Prinţului", a declarat Mihai Pintilii pentru DolceSport.

"Nici la liga a treia nu am crezut că se poate întîmpla aşa ceva. Şi noi am ratat foarte mult, dar dacă marcam într-unul dintre penalty-urile neacordate, atunci era totul mai bine", a declarat Cristian Ţermure, secundul lui Reghe la Al Hilal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
utraian
utraian  •  03 Noiembrie 2014, 19:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

l-au ajuns blestemele pe reghe? castiga cat aveti voi buget pe 10 ani. ala arunca la gunoi ce mananca jucatorii vostri de 3 lei. N-am inteles, daca sunteti in cc...l asta inseamna ca voi sunteti blestemati ma ciudatilor

utraian
utraian  •  03 Noiembrie 2014, 18:36

ar fi fost mult mai important daca faceati articol despre reactia OFICIALA a clubului saudit.Simplu..cautati site-ul lor oficial, mari jurnalisti! Astea sunt abureli. Parca va vad pe toti ca nici n-ati urmarit partida , ca Ioanitoaia de altfel (care isi da iar cu parerea aiurea). Toti, nu numai romanii , inclusiv australienii spun ca au fost penaltyuri neaordate...Nea Ioanitoaia care probabil nici n-a vazut meciul zice ca NU. GRav tata

bamse1901
bamse1901  •  03 Noiembrie 2014, 18:31

reghe platesti tribut ironiilor tale. si cam te crezi antrenor. esti tu pe acolo dar unul mic, nu cum te crezi umflat in pene

Vezi toate comentariile (6)
Comentează