INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Ofertă din Qatar pentru Răzvan Lucescu » Al-Sadd îl vrea pe antrenorul lui PAOK în locul lui Xavi

Răzvan Lucescu // Foto: Imago
Răzvan Lucescu // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 16:15 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 16:35

Aflat într-o situație extrem de dificilă la PAOK Salonic, locul 3, la 13 puncte în spatele lui Olympiakos după trei înfrângeri consecutive, Răzvan Lucescu, în vârstă de 52 de ani, continuă să fie curtat. E dorit de Al-Sadd, fosta echipă a lui Xavi, actualul tehnician de la Barcelona. 

Deocamdată, chiar după a treia înfrângere la rând suferită cu PAOK, 2-3 pe terenul lui Ionikos, nu se discută la Salonic o posibilă despărțire de Răzvan Lucescu. Nici antrenorul nu se gândește să plece, nici clubul nu plănuiește să îndepărteze tehnicianul care i-a oferit al 3-lea și ultimul titlu de campioană, în 2019, la 34 de ani de la precedentul. 

Răzvan Lucescu, două propuneri din Golful Persic

Răzvan are contract cu PAOK până pe 30 iunie 2024, un salariu anual de 1,7 milioane de euro (cel mai mare din Grecia) și o clauză de reziliere de 7 milioane. Și totuși, ofertele nu îl ocolesc.

Potrivit cotidianului grec Sportime, antrenorul în vârstă de 52 de ani este curtat de clubul qatarian Al-Sadd, care încearcă să găsească un înlocuitor pentru catalanul Xavi, întors la Barcelona.

Răzvan Lucescu a cucerit 3 trofee în Golf cu Al-Hilal

O altă grupare din Golful Persic interesată de Lucescu ar fi Al-Nasr Dubai (Emiratele Arabe Unite), care s-ar putea despărți de tehnicianul argentinian Ramón Díaz.

Tehnicianul are o imagine foarte bună în Orientul Mijlociu. Răzvan a cucerit trei trofee cu echipa saudită Al-Hilal, inclusiv Liga Campionilor Asiei, cum a venit, în 2019. 

Citește și alte știri despre stranieri: 

Situație critică pentru Răzvan Lucescu » Lăsat singur la PAOK?! „A greșit când s-a întors”

Președintele lui Radu Drăgușin de la Sampdoria, după gratii! Pentru ce a fost arestat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează