INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ofertă de 10 milioane pentru Răzvan Marin » Condiția pusă de mijlocaș pentru a pleca de la Standard

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 16:04

După un sezon impresionant la Standard Liege, Răzvan Marin este aproape de a se transfera în Italia, unde este dorit de mai multe formații.

După ce a fost urmărit de AS Roma, Fiorentina și Atalanta, Răzvan Marin a primit o nouă ofertă. Presa din Belgia anunță că Sampdoria este dispusă să achite 10 milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocașul român.

"Un transfer nu depinde de mine, dacă vreo echipă de afară vine şi îmi oferă oportunitatea de a juca mai mult de 20-25 meciuri pe sezon, poate o voi lua în calcul. Deocamdată gândul meu e la Standard, am avut un sezon foarte bun, vreau să am continuitate, asta e cel mai important la varsta mea", a spus Răzvan Marin la TV Telekom Sport.

Răzvan Marin, 22 de ani, este la Standard Liege din ianuarie 2017.  În sezonul recent încheiat, mijlocașul a dat 6 goluri și 12 de gol în 39 de partide.

7.000.000 €este cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (12)
maxp
maxp  •  22 Iunie 2018, 09:02

Personal ma indoiesc ca daca Fiorentina si Roma sunt intr-adevar interesate de el, mai poate exista concurenta din partea Sampdoriei. Deci cred ca interesul Romei e o inventie de presa. Adica o fi facut Marin un sezon bun in Belgia, e intr-adevar un jucator cu certe calitati, dar la ce mijloc are Roma, interesul se poate arata eventual doar pentru o solutie de a umple lotul. Din punctul meu de vedere, cum o zice si el, n-are de ce sa plece acum, e bine integrat in echipa, are sansa sa joace chiar in Champions League, daca nu, in Europa League, e titular la o echipa de top din Belgia. Poate impresiona mai mult sezonul urmator si atunci ar putea pleca din alta postura. Acum e riscant sa plece, daca nu se impune rapid, e trecut pe tusa. Daca ii creste cota dupa inca un sezon bun, deja probabil primeste mult mai multe sanse acolo unde se duce.

lobbyone
lobbyone  •  21 Iunie 2018, 23:33
Postat de claudiu.h12 pe 21 Iunie 2018, 16:34

la mintea ta, a juca la Bologna e ca si cum ai juca la Avantu Fierbinti sau Metalu Plopeni,...,,.. tu fiind deja trecut prin Serie A, La Liga si Premier, putand astfel a fi dezgustat si sictirit de insuccesul lui Razvan de a juca la BOLOGNA in Serie A

Foarte inteligent comentariul tau . Nu am sustinut niciodata ca e o problema faptul ca ajunge la Sampdoria sau Bologna inteligentule . Am vrut sa scod in evidenta mizeria presei care abereaza si supraevalueaza un jucator doar de dragul clickurilor .

knuty
knuty  •  21 Iunie 2018, 20:49

Se duce la fratii sai de etnie *** din Italia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează