INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL FOTO + VIDEO Adi Mutu a ajuns în India! "Briliantul" a fost anunţat ca noul jucător al celor de la FC Pune City » Fanii au înnebunit cînd l-au văzut

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 12:18

Adrian Mutu a fost prezentat azi la noua sa echipă, FC Pune City, din prima ligă din India.

Oficialii echipei indiene au postat pe pagina oficială de Facebook o fotografie cu Adi Mutu şi un mesaj pentru jucătorul român.

"Lunga aşteptare a luat sfîrşit! Îi urăm bun venit lui Adrian Mutu, pentru această ediţie a campionatului indian. Abia aşteptăm să îţi vedem magia pe terenul de joc", este mesajul indienilor. 

 

And the long wait is finally over. Welcome our Marquee player Adrian Mutu for this ISL- Indian Super League season. Can't wait to see you spell your magic on ground! #WelcomeMutu #LiveToWin

Posted by FC Pune City on Thursday, July 30, 2015
 

Mutu a vorbit cu fanii indieni prin Skype, iar aceştia au fost încîntaţi să-l vadă pe atacantul român.

Mutu, 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul în septembrie 2014, pentru a semna cu Pune City, dar contractul său a fost înregistrat prea tîrziu şi nu a putut evolua în ediţia trecută a Indian Super League.

Pune City a terminat sezonul trecut pe locul şase, din opt echipe. Noul sezon al campionatului din India va începe pe 5 octobmbrie. 

Mutu a jucat în cariera sa la FC Argeş, Dinamo, Inter, Verona, Parma Chelsea, Juventus, Fiorentina, Ajaccio şi Petrolul.          

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
475554859278576
Blut Oliv  •  31 Iulie 2015, 00:20

Adi Mutu = Branza buna in burduf de caine... La Chelsea cand iti cumparai o masina cu cat castigi acum intr-un an la Indieni nu ti-a convenit! Trageai la poarta dar si ....pe nas, bateai amaratii de ospatari si acum ai ajuns ditai Mutu sa te injosesti la 36 ani la *** aia pt 500 de mii pe an... Prostia se plateste... Nu il vad vreodata pe Mesi sa joace la 36ani pe 500 mii .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whitemanblue
whitemanblue  •  30 Iulie 2015, 15:05

Wow a ajuns briliantul in India sa vedem ce prosti mai face si pe la astia:))

florin_teodor
florin_teodor  •  30 Iulie 2015, 14:02

"Abia aşteptăm să îţi vedem magia pe terenul de joc" *** mai sunt astia, il confunda cu Ronaldinho.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează