INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

OFICIAL Răzvan Marin nu e campion! Întreaga stagiune din Olanda e anulată

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 18:57

Batavii au anulat sezonul și, după 75 de ani, Eredivisie nu va avea campioană. Ajax nu ia titlul!

La primul său sezon în Olanda, Răzvan Marin nu ia titlul. Și nimeni nu primește trofeul. Nici Ajax, nici Alkmaar, cele două echipe aflate în fruntea clasamentului, departajate doar de golaveraj.

După ce premierul Mark Rutte a anunțat că fotbalul profesionist nu va fi reluat până la 1 septembrie, era clar că Eredivisie va fi suspendată definitiv. Dar mulți se așteptau să se țină cont de clasament, iar Ajax (locul 1) să fie declarată campioană. Ceea ce nu s-a întâmplat.

În această după-amiază, federația batavă (KNVB) a decis. Întreaga stagiune e anulată. Și, pentru prima oară după 75 de ani, Țara Lalelelor nu va avea campioană. În 1945, a fost din cauza celui de-Al Doilea Război Mondial. Acum, pandemia de coronavirus blochează fotbalul.

KNVB a folosit însă clasamentul la zi pentru a decide reprezentantele în Europa: Ajax și Alkmaar în Ligă, Feyenoord, PSV și Willem în EL. Nimeni nu retrogradează, nimeni nu promovează!

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Ianis Hagi a vorbit în Daily Mail despre viitorul lui: „Impresarii de la AC Talent știu că am o singură dorință”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cv70
cv70  •  24 Aprilie 2020, 22:15

Este o decizie total greșită a unei federații despre care credeam că are mai multă rațiune... În iunie și iulie se va putea juca, fără spectatori - dacă e cazul - iar ierarhia va fi stabilită pe teren, așa cum este corect. Altfel, dacă nu există campioană în Olanda la finele (forțat total aiurea!) sezonului actual, atunci locul campioanei Olandei din Champions League trebuie dat unei alte federații naționale! Pentru că, pur și simplu, campioana Olandei în 2020 este... nimeni!

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2020, 20:35
Postat de liviuemil pe 24 Aprilie 2020, 19:10

Atunci aleluia cupe europene sezonul viitor. UEFA, se aude ???

Bai,omule.....moare lume,lasa-l,Doamne iarta-ma de fotbal!Chiar esti absurd?Vei sa ne ia definitiv al cu coarne pe toti si sa murim fericiti ca am vazut fotbal?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  24 Aprilie 2020, 19:53

Exact cum am spus si cum ar trebui sa se intample peste tot! Nu poti decide sezon terminat cand el nu e terminat! Pe langa faptul ca absolut toate echipe in afara de locul 1 si retrogradatele te vor da in judecata si vor castiga, ceea ce inseamna despagubiri substantiale, pentru ca le iei sansa sa castige mai multi bani prin imbunatatirea locului, PLUS, echipele ligile inferioare vor da in judecata, alea care nu au sansa sa promoveze!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează