INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RETRAGERE

OFICIAL » Ştefan Radu se retrage de la echipa naţională la doar 26 de ani! Motivele pentru care a luat această decizie

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 02:18

Anunţul lui Ioan Becali de la începutul săptămînii a devenit oficial joi seară, cînd Ştefan Radu a anunţat personal că se retrage de la echipa naţională.

"Voi spune pas următoarelor convocări. Sigur, probabil voi avea o discuţie cu Victor Piţurcă după perioada aceasta foarte grea pe care urmează să o avem. Mai multe v-a spus domnul Becali zilele trecute. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta este tot ce pot spune. Sînt jucători care pot duce greul echipei naţionale, nu este nici o pierdere dacă nu mai vin eu", a explicat fundaşul lui Lazio la Dolcesport, după meciul pierdut de echipa sa cu Fenerbahce, 0-2.

Agentul jucătorului, Ioan Becali, a comentat şi el decizia: "E opţiunea lui, noi trebuie să o respectăm. Eu am înţeles de la el că nu are cine să-l convingă să mai vină la naţională, e hotărîrea finală. Probabil s-a simţit stingher, nu are prieteni acolo. E un alt tip de om, care vrea să-şi trăiască viaţa într-un alt mod, trebuie înţeles.

Eu am discutat cu el două ore pe tema asta şi l-am întrebat dacă l-a supărat cineva, a zis «Nimeni, nimeni. Dar nu am nici un dinamovist de-al meu, mă simt stingher aici». El a fost şi este un caracter mai aparte. Nu trebuie să facem un caz extraordinar, trebuie să ne gîndim ce jucător îi vor lua locul. Proabil nu se simte capabil să joace pentru echipa naţională. El oricum nu a contribuit la echipa naţională şi cu asta basta, închidem capitolul". 

VIDEO cu declaraţia lui ŞtefanRadu


Citeşte un articol de Cristian Geambaşu pe această temă: Ştefan romanul şi Radu românul

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (112)
hofer
hofer  •  05 Aprilie 2013, 22:31

Da bravo, respect. Cine nu joaca cu inima pentru Romania sa plece. De incurca lume nu avem nevoie.

vmdaniel
vmdaniel  •  05 Aprilie 2013, 20:56

chivu si stefan radu sunt de neinlocuit la nationala,nationala se va desfiinta fara ei!ganditiva ce dezastru va fi cand va pleca mircea sandu si dumitru dragomir!

lau72
lau72  •  05 Aprilie 2013, 20:05
Postat de juv3ntin pe 05 Aprilie 2013, 16:47

ii urez din suflet sa-si rupa picioarele, si dupa ce se face bine sa si le mai rupa odata, p-amandoua....

PROST mai esti , mai citeste o data ce a zis " Nu am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta este tot ce pot spune. Sînt jucători care pot duce greul echipei naţionale, nu este nici o pierdere dacă nu mai vin eu", a explicat fundaşul lui Lazio . Asta este decizia lui , si pana la urma este treaba lui , nu a jignit pe nimeni , omul simte ca nu poate face fata concurentei pe postul sau de fundas stang , si prefera sa nu mai vina , ca oricum sunt altii 3,4 mai buni ca el .........................

Vezi toate comentariile (112)
Comentează