INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CROAȚIA

OFICIAL Steliano Filip e istorie! Anunțul făcut de Hajduk Split în urmă cu scurt timp

Steliano Filip nu a impresionat la Hajduk Split și a fost pus pe liber // FOTO: hajduk.hr
Steliano Filip nu a impresionat la Hajduk Split și a fost pus pe liber // FOTO: hajduk.hr

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 17:10

Steliano Filip, 24 de ani, nu mai e începând de astăzi jucătorul lui Hajduk Split. După nici măcar un an petrecut în tricoul croaților, Hajduk a decis să-i rezilieze contractul fostului fotbalist al lui Dinamo. 

Hajduk Split și Steliano Filip au convenit astăzi asupra încetării
raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Steliano pentru realizările avute în tricoul lui Hajduk Split și îi dorim mult succes în carieră”, a fost comunicatul emis azi de formația croată”.

Filip a prins doar 11 meciuri în tricoul lui Hajduk Split, fără să reușească vreun gol. El intrase în dizgrația clubului după ce în urmă cu o lună a fost surprins alături de câțiva colegi la o petrecere de unde nu lipseau țigările și alcoolul.

300.000 €a plătit Hajduk lui Dinamo pentru transferul lui Filip în iarna lui 2018

Vezi și: NICOLAE STANCIU LA AHLI / EXCLUSIV Fostul impresar al lui Stanciu o ia la ochi pe Anamaria Prodan: „Și-a aruncat cariera la gunoi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  29 Ianuarie 2019, 18:49

Pai aia prosti sunt! Cum sa l iei pe asta ma, are o privire pierduta... zici ca e dus... Ce fotbal sa stie asta? era jalon si la ciini! ce s au bucurat ca a plecat, dar nu avea nimeni curaj sa i spuna adevarul in fata! cred ca e drogat permanent, asa arata!

mosvasile
mosvasile  •  29 Ianuarie 2019, 18:20

Vezi ca mai jos este o declaratie a lui Boloni despre relatia CSA Steaua -fcsb-ul lui Becali,care zice ca "A fost o actiune corupta"!Asa ca,intr-adevar, cam asta este diferenta intre Dinamo si coruptii aia!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Ianuarie 2019, 18:15

il vrei la dinamo?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează