INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFERUL LUI TORJE

Oficial, Torje la Udinese. Agentul Opria: "Dacă dă bine în minge, Dinamo mai ia nişte bani!"

Gabriel Torje, 21 de ani, îi aduce lui Dinamo patru milioane de euro dintr-un foc! Suma totală poate ajunge însă la şapte!
Gabriel Torje, 21 de ani, îi aduce lui Dinamo patru milioane de euro dintr-un foc! Suma totală poate ajunge însă la şapte!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 18:45

UPDATE 18:20 / Cristea Opria la Radio GSP: "Torje a semnat pe 5 ani, pentru 30.000 de euro pe lună, dar poate ajunge chiar şi la 50.000, şi va fi prezentat la Udinese după ce se întoarce de la echipa naţională. Pentru mine nu e o mare afacere, am luat ca şi comision mai puţin de 200.000 de euro, iar în ţară cînd l-am transferat am luat 300.000, dar de la Udinese cînd va pleca atunci o să cer vreo 2 milioane comision, asta cu condiţia să dea bine în minge. De altfel, dacă va evolua bine, Torje va ajuta financiar clubul Dinamo cu bani frumoşi. El are stipulat în contract mai multe clauze prin care clubul italian e obligat să plăteasca bani clubului Dinamo în funcţie de performanţe"

***
Gabriel Torje se află la Udine, unde a susţinut deja vizita medicală. Mijlocaşul de 21 de ani va face mîine ultimele teste, apoi va reveni în ţară, unde se va alătura, de luni, lotului echipei naţionale pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa.

Şansele ca Gabi să fie utilizat de Dinamo şi cu Oţelul Galaţi sînt aproape de zero, întrucît italienii nu sînt de acord să joace pentru a nu se accidenta.

Torje va fi prezentat mîine pe site-ul oficial al clubului Udinese, iar o conferinţă de presă în acest sens se va face după meciurile României din preliminariile Euro 2012. În această după-amiază, fotbalistul semnează contractul pe cinci sezoane cu italienii.

"Gabi a făcut vizita medicală, totul a ieşit foarte bine, iar acum semnăm actele cu Udinese. Oficial, Torje este jucătorul clubului Udinese! Este un pas important în cariera lui şi sînt sigur că se va impune în Serie A", a spus agentul Cristea Opria pentru gsp.ro.

4 milioane de euro va primi Dinamo de la Udinese pînă la finalul săptămînii viitoare, roş-albii putînd încasa alte 2 milioane dacă Torje devine om de bază, plus un milion de euro dacă va fi vîndut pînă în 2013

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  26 August 2011, 22:16

Bravo dante! E a doua oara cand sunt de acord cu tine. Imi place ca ai umor, desi scroafa noastra e moarta-n papusoi...

dantedinamo
dantedinamo  •  26 August 2011, 22:00
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 26 August 2011, 19:54

Gigi Becali beat, impreuna cu sotia sa in fata stadionului Dinamo. Vine un politist si spune: - Stiti, domnule Becali, nu e bine sa stati in fata stadionului Dinamo, ca sunt suporteri si pot sa va agreseze! - Ce ma? Pe mine, Becali? Ce sa-mi faca ei? Pai, eu, la banii mei, cumpar tot stadionul lui Dinamo, il cumpar si pe Borcea. La care sotia zice: - Lasati-l, domnule ofiter, sotul meu cand e beat cumpara toate cacaturile!

Ai dreptate, eu zic că e mai mult de-un banc, e o adevărată pildă. Nu de alta, dar e confirmată: Gigi v-a cumpărat deja pe voi, pe toţi suporterii stelişti. Cred însă că dă bani pe căcaturi şi atunci când e treaz. Zic asta pentru că numai pe unii dintre voi v-a cumpărat la beţie..

imperator
imperator  •  26 August 2011, 21:35
Postat de batranul_si_marea pe 26 August 2011, 19:15

Pleaca si cel mai bun tanar mijlocas din Romania. Vad ca toata lumea se bucura, insa nu inteleg marea bucurie. Salariul mi se pare mic, Udinese e o echipa de mana a doua din Italia si de mana a treia din Europa. Salariul, daca este cel din presa, nu e nici ala extraordinar. Per total, banii se vor duce pe datoriile lui Dinamo, pe nunta lui Borcea, si pe alte fitze ale patronilor. Ce uita insa toata lumea, e ca Dinamo se scufunda incet incet (locul din clasament poate induce in eroare dupa mine). In fine...un campionat mai slab ca anul trecut. Fara Timisoara, fara Torje, .... am mers in jos nu am evoluat.

Ai perfecta dreptate , dar sunt nevoiti sa-l vanda , altfel cred ca ii paste falimentul , nimic nu e sigur la Dinamo , nu inteleg de ce nu cauta un investitor puternic , Badea si cu restul doar scot .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează