INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Ogăraru ajută antrenorii români și îi aduce la Ajax: ”Singur nu poți schimba mare lucru”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 13:52

George Ogăraru se împarte mereu între mai multe proiecte. Acum, e antrenor la Ajax A2 (U18) și tocmai a mai câștigat un meci, 3-0 în deplasare cu Heerenveen U19.

În același timp, fostul fundaș pregătește al treilea curs pentru antrenorii români, ce va fi organizat între 25 și 28 martie la Academia De Toekomst de la Amsterdam.

George a povestit că vrea să aducă mai mulți antrenori români la Academia celor de la Ajax, pentru a-i ajuta să se perfecționeze.

"Am fost întrebat zilele trecute: «De ce aduci antrenori români la Academia Ajax? De ce nu păstrezi aceste cunoștințe doar pentru tine?» Pentru că singur nu poți schimba mare lucru, pentru că mă incăpățânez să cred că tinerii antrenori români vor să schimbe vechile obiceiuri de antrenare și pentru că e normal să împarțim din bunul pe care îl avem.

Dintre cei prezenți la aceste cursuri vă pot enumera atât antrenori tineri, chiar și foști colegi de generatie cu mine ex: Vali Bădoi, Ionuț Luțu, Florin Bratu, Radu Ciobanu (FCM Bacau) Naicu și Mugur Gușatu (Craiova), dar și antrenori din altă generație cu licența PRO la activ gen Lucian Burchel, coordonatorul Academiei Gheorghe Hagi și o mare parte din antrenorii lui, Marius Popescu, fostul antrenor al U Cluj, sau Ciprian Urican, actualul coordonator al centrului de copii și juniori CSU Craiova.

De asemenea sunt mulți antrenori români din străinatate care se înscriu la aceste cursuri. Mă bucur să împărtășesc această experiență cu ei și atât timp cât voi fi aici am să fac tot posibilul ca antrenorii români să aibă acces la aceste metode inovative și eficiente prin care Academia Ajax excelează la nivel mondial!", a spus Ogăraru.

Mai multe detalii despre inițiativa lui Ogăraru sunt pe site-ul academiei de fotbal AICI.  Înscrierile la curs se pot face pe [email protected]

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Februarie 2016, 11:31
Postat de turbozero pe 18 Februarie 2016, 18:32

academia ajax nu mai exceleaza de mult ... iar tu ogararu esti un zero ca antrenor..

Asa e cand antrenezi la o echipa zero. Daca ar fi antrenat anul trecut Steaua ar fi fost campion. De fapt, si vecinii lui Ogararu ar fi iesit campioni daca antrenau Steaua in ultimii 2-3 ani. Pai tu echipa aia de desculti (sclavi ai minamo) crezi ca esti "antrenor mare" ? Ce mare antrenor a venit vreodata la echipa aia?

838709846256687
Florin Caranfilov  •  18 Februarie 2016, 19:29

Bravo George,un om cu mult bun simt cum rar vezi in acest mediu,mult succes.Clubul Ajax are mare incredere in el,stie ce om este.Dece nu la oprit pe *** aia de Mitea,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  18 Februarie 2016, 18:32

academia ajax nu mai exceleaza de mult ... iar tu ogararu esti un zero ca antrenor..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează