INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Ogăraru între Hertha şi Steaua

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

George Ogăraru e pe lista Herthei Berlin, unde joacă şi Maximilian Nicu.

 

 

Picaţi în liga a doua, nemţii vor să-şi facă rapid o echipă capabilă să readucă clubul în Bundesliga şi au pus ochii pe ex-stelist, care-i liber de contract după despărţirea de Ajax Amsterdam.

Ogăraru a fost de două ori pînă acum la Berlin, unde i s-a oferit un salariu de 300.000 de euro anual. Nu s-a semnat nimic pînă acum deoarece fundaşul dreapta are şi varianta unei întoarceri la Steaua şi vrea să se gîndească bine pînă va lua o decizie.

"Ogă" vine după un sezon dezamăgitor la Ajax, 30 de ani, unde n-a jucat decît o dată, în Cupă. Antrenorul Martin Jol l-a preferat pe internaţionalul Van der Wiel pe postul său.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
corneliu90
corneliu90  •  14 Mai 2010, 15:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La varsta lui conteaza si banii,iar jijica nu poate sa ii dea 30.000 de euro pe luna. Sa speram totusi ca se va gasi o solutie ca George sa revina,e un baiat de caracter ,de vestiar,crescut la Steaua,e nevoie de cineva ca el,mai ales daca pleaca Ov Petre si P Marin se retrage,ar fi bun sa fie capitan.Iar ultima oara cand a revenit a jucat destul de bine.

 •  14 Mai 2010, 15:14

mai ogararule daca erai bun jucai si tu la ajax precum chivo,lobont si nu te amprumuta mereu tu si nu mitea doua sarmale hai la noi la vacaresti avem un loc pt voi

 •  14 Mai 2010, 12:59

Chiar daca ma doare sa spun, cu salariile are un dram de dreptate. Oamenii in Romania nu sunt mental pregatiti sa accepte ca cineva cistiga mai bine pentru ca face mai bine acelasi lucru. Acum e alta discutie plafonul stabilit, dar ca principiu ceva e aici. Vedeti la Dinamo problemele de vestiar, o parte sunt din cauza salariilor foarte diferentiate. Tot asta e si una din cauzele pentru care la CFR sunt putini romani, pentru straini nu exista problema buzunarullui celuilalt.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close