INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Ogăraru pleacă de la Ajax! Nu a fost ales în staff-ul primei echipe și nu rămâne nici la Jong Ajax

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 09:19

La 37 de ani, George Ogăraru se întoarce acasă. Edwin van der Sar, fostul portar și directorul general al "lăncierilor", a anunțat ieri: "Ogăraru face cursul pentru licența UEFA Pro în România, ceea ce nu se potrivește cu programul încărcat din liga secundă".

După ce Marcel Keizer a devenit antrenorul lui Ajax, pe 17 iunie, George Ogăraru spera să facă parte din stafful primei echipe. Avea motive: el fusese asistentul lui Keizer la Jong Ajax și el îl ajutase sezonul trecut să încheie liga secundă olandeză pe locul 2.

3 ania fost Ogăraru antrenor la Academia "lăncierilor": secund la Jong Ajax (2013-2014 și 2016-2017) și principal la U18 (2015-2016)

Dar conducerea lui Ajax a decis altceva: pe bancă vor mai sta Aron Winter, ex-internațional batav important, tehnician la Ajax U19 stagiunea precedentă, și Hennie Spijkerman, un obișnuit al echipei tehnice la clubul din Amsterdam în ultimii ani.

"Multumesc conducerii clubului Ajax pentru înțelegerea avuta fata de dorința mea de a continua in Romania cursurile de Licenta Pro UEFA ! Astfel am decis impreuna sa întrerupem pentru o perioada frumoasa noastra colaborare!

Am ales sa merg pe drumul cel mai scurt către obiectivul meu de a deveni cât mai curând antrenor principal sau director tehnic la un club de seniori. 

Felicitari Marcel Keizer pentru promovarea la prima echipa!! 
Este o încununare, cum nu se putea mai frumoasa, a muncii depuse in acest sezon la echipa secunda!! 

A fost o plăcere sa lucram impreuna si alaturi fostul meu coleg de echipa John Heitinga ...noul antrenor al juniorilor U19!
Este o șansă deosebita pentru Johnie de a se specializa ca antrenor si spun asta din proprie experiență. 

Au fost 3 ani in care Ajax Amsterdam m-a format ca antrenor si manager, mi-a dezvăluit secretele filosofiei si al modului de lucru atât de apreciat in lumea fotbalului. Am învățat aici "cum se face" și de-abia aștept sa pun in aplicare acest model mai departe in cariera!"George Ogăraru pe facebook

Reiziger a fost ales la Jong Ajax

Ceea ce a surprins și mai mult a fost că George nu a rămas la Jong Ajax, ca principal, în locul lui Keizer. A fost preferat Michael Reiziger, fundaș dreapta al "lăncierilor" în anii '90, secund la Sparta Rotterdam din 2014. Și fostul stelist a ales să părăsească momentan gruparea alb-roșie.

Ieri, directorul general Edwin van der Sar a anunțat: "Încercăm să găsim cât mai curând, împreună cu Reiziger, un nou asistent pentru Jong Ajax. Ogăraru face cursul pentru licența UEFA Pro în România, ceea ce nu se potrivește cu programul încărcat din liga secundă". 

4 ania fost George Ogăraru sub contract ca jucător la Ajax Amsterdam (2006-2010)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  21 Iunie 2017, 11:37

Ce ***...nationalisti. Asa ar trebui sa fim si noi! Respect Ogararu, sper sa ti se ofere sanse si in Liga 1. Pe mine unul m-ai castigat de fan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close